FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Zatím bez porážky. Proti Mostu rozhodla trefa Pacandy

Zatím bez porážky. Proti Mostu rozhodla trefa Pacandy Z n o j m o - Domácí chtěli potvrdit výhru z prvního kola a tento cíl se jim splnit povedlo. K výhře nad Baníkem Most stačil jediný gól, v 46. minutě se prosadil Milana Pacanda. Znojmo tak zůstává po dvou kolech neporaženo a v dobré pohodě.

 
 
2.k.2.liga, sobota 13.8.2011
1.SC Znojmo FK - Mostecký FK  1:0  (0:0)
Branky: 46. Pacanda
ŽK: 81. Vašíček - 9. Řehák.
Rozhodčí: Josef Váňa - Marek Emanuel, Robert Hájek.
1.SC Znojmo FK: Hrubý - Hříbek, Yonov (K), Mička, Sukup - Lukáš (72. Krhut), Hnaníček (87. Trnovec), Lacko, Zifčák - Pacanda (89. Podzemský), Vašíček.
Mostecký FK: Pokorný - Jendruščák (K), Bohata, Hofmann, Řehák - Rusetski (82. Bednář), Christof (68. Běloušek), Rosendo, Oboya - Danoski, Vodička.
Počet diváků: 945
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Necelá tisícovka viděla aktivní vstup Znojma do zápasu. Ten vydržel domácím zhruba čtvrt hodinu, pak se začala hra vyrovnávat. Agilita Jihomoravanů nebyla oceněna žádnou zajímavou příležitostí, první velkou šanci měl až Baník. Argentinec Rosendo napřáhl ke střele, ovšem jeho pokus se mu moc nepovedl. Odražený míč však našel ve vápně Vodička a jen včasný výběh Hrubého zabránil první brance. Mostecký útočník totiž pálil právě do brankáře.

Znojmo to často zkoušelo kolmicemi za obranu, leč ty byly buď dobře pokryté, nebo nepřesné. Vše klaplo až ve 31. minutě, kdy se ke střele dostal Vašíček a orazítkoval pravou tyč! Ještě předtím však Jendruščák povedenou střelou protáhl Hrubého. Tyč zvonila i ve 34. minutě, Zifčák přetaženým centrem našel na zadní tyči Pacandu a ten z velkého úhlu napálil stejnou tyč jako Vašíček. Tím se účet šancí v první půli uzavřel. K nějaké zajímavé možnosti se neprobojoval ani agilní Oboya, který ve svých rozletech často zůstával sám a proti přesile.


Ti, kdo na znojemském stadiónu zmeškali třeba kvůli občerstvení začátek druhé části, o hodně přišli. Hned ve 46. minutě se totiž urodil první a jediný gól utkání. A byl u něj Milan Pacanda, jenž dostal dobrou přihrávku od Yonova do vápna a podél brankáře Pokorného neomylně skóroval - 1:0.

Vedoucí branka domácím dodala na kopačky pohodu a další elán k útočení. Všechny dobře rozjeté možnosti, které ve většině případů vymýšlel Pacanda, však končily nepřesnostmi nebo zbytečnými přihrávkami na úkor zakončení. V 59. minutě to ale neplatilo a Vašíček svoji šanci zakončil, tutovku mu ovšem vychytal Pokorný a vyrazil míč na roh. A právě po něm vznikl nebezpečný brejk Mostu a přečíslení dva na jednoho. Oboya už málem mířil sám na bránu, nebýt výborného obranného skluzu vracejícího se Hříbka.

Dobrou možnost měl v 73. minutě i Lacko, kterého našel dobrou přihrávkou Pacanda. Jenže znojemský záložník ještě nepřesně přihrával místo toho, aby střílel. Domácí svými možnostmi na pojišťovací branku pohrdali a v poslední čtvrthodině se tak museli bát o výsledek. Most i přesto, že si nevypracoval žádnou tutovku, pořádně kousal. Utrhnutí bodu to však neznamenalo i díky dobře fungující obraně v čele s výborným Yonovem. Tři body tak zůstaly ve Znojmě za výsledek 1:0 a kdyby domácí dokázali zužitkovat skvělé pasy Pacandy, mohlo to být i výraznější vítězství.



 
Zápasový servis
Zápasová fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies