FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Neporazitelnost ukončena ve Zlíně

Neporazitelnost ukončena ve Zlíně Z n o j m o / Z l í n - Ve šlágru 3.kola 2.ligy se střetly dva dosud neporažené celky z měst začínajících písmenem Z. Zatímco na konci toho minulého ročníku uspěli znojemští, tentokrát se radovali Zlínští. Zůstali tak spolu s Opavou neporaženi, zatímco naši hráči si připsali první porážku v sezoně.

 
 
3.k.2.liga, sobota 20.8.2011
FC Zlín - 1.SC Znojmo FK  3:1  (2:1)
Branky: 5. Poznar, 24. Železník, 81. R. Dobeš - 6. Podzemský
ŽK: 65.Dobeš - 74.Podzemský
Rozhodčí: Možíš - Kordula, Peřina
FC Zlín: Dostál - Jugas, Malý, Kubica, Jelínek - Paciorek (61.Elšík), Polách (86.Motal), R.Dobeš, Švach - Poznar, Železník (60.J.Dobeš)
1.SC Znojmo FK: Hrubý - Hříbek, Yonov, Mička, Sukup - Lukáš (60.Krhut), Hnaníček, Podzemský, Zifčák - Pacanda (80.Trnovec), Vašíček
Počet diváků: 2291
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Oba týmy nastoupily ve svých tradičních barvách i dresech a první větší příležitost měli naši hráči. Pacanda prostrčil míč mezi zlínské beky na Vašíčka, ale ti jej stačili odzbrojit. A pak už se trefovalo do černého. V 5. minutě nejprve neuspěl domácí Dobeš, aby jej vzápětí přetrumfl jeho kolega Poznar a žlutomodří vedli. Modrobílí ale dokázali najít bleskovou odpověď. Na hranici šestnáctky jednoduše napálil míč k tyči Podzemský a bylo srovnáno.

Domácí ale nijak neznervózněli a dobíjeli znojemskou svatyni i nadále. V 11. minutě musel Hrubý dvakrát vytahovat míč nad břevno. Ale ani naši hráči se nenechali zahanbit. Agilní Pacanda ukázal něco ze svých kliček a jeho střelu zachraňoval brankář Dostál jen díky instinktu. Pak mohlo zapršet z přímého kopu Polácha, ale Poznar hlavou nedosáhl. Náladu si Zlínští vylepšili o dvě minuty později, kdy se po rychlém protiútoku prosadil střelou napříč do vzdálenějšího koutu branky Železník.

Dále se už v prvním poločase pálilo slepými náboji. Ve 27. minutě proletěla Švachova střela vysoko nad a o pět minut později na druhé straně Vašíček se nedostal mezi dvěma obránci ke střele. V závěru utkání hrozili domácí ze standardních situací a paradoxně mohli o vedení přijít po hrubce svého gólmana, kterého nakonec zachránili spoluhráči, když odkopli míč do zámezí. Razítko na poločasové vedení mohl dát znovu Železník, ale jeho střela po obtočení jen těsně minula vnější tyč.

Do druhého poločasu nestřídal ani jeden z trenérů a oba týmy se vrhly do útočení. Nejprve se objevil v šanci znovu Železník a na druhé straně chtěl přidat svůj druhý gól Podzemský. Vyrovnat mohl i Zifčák v 52. minutě, ale to by jeho střela musel být trochu nižší. O tři minuty později reklamovali domácí sražení Jugase Lukášem, ale rozhodčí jen naznačil - "Vstávat!". Ke konci šesté desetiminutovky prověřil Dostála u tyče Sukup a Vašíčka zastavoval až Paciorek.

Po prostřídaní na obou stranách se hra po hodině hry odehrávala spíše ve středu pole a přišly i dvě žluté karty. V 77. minutě pak Švach přepustil střelu Dobešovi a více jak 2 tisíce diváků jen zahučelo. O další čtyři minuty později však již ze sebe mohli vydat radostný pokřik - gól! To opět Dobeš napálil z rozběhu asi z dvaceti metrů z voleje balon a bohužel Hrubý neměl šanci.

Domácí tak nakonec zaslouženě zvítězili, neboť dali více branek a měli i více šancí. Naši hráči ale rozhodně nehráli jen druhé housle a předvedli, že hrát umí. V tabulce klesli na stále krásnou 5. pozici (co by za to jinde dali) a navíc jsou v tabulce pravdy stále na +3 bodech. Přijďte v hojném počtu povzbudit naše borce i proti Sokolovu!

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies