FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Na slovíčko s hráči díl.3, aneb „není pitbull jako pitbull“

Na slovíčko s hráči díl.3, aneb „není pitbull jako pitbull“ V dalším dílu našeho seriálu, jsme se ptali toho, kterému spoluhráči přezdívají pitbull. Tak moc dokáže být svou zarputilostí a buldočí vytrvalostí nepříjemný svým protihráčům Matúš Lacko, jedna z opor naší jedenáctky a přitom hračička k pohledání. Hráč, který si díky zranění musel na svůj start ve 2.lize počkat o půl roku déle než ostatní.

 
 
 
1)Jak jsi zatím spokojen s průběhem letošní sezóny? Loni sis ji moc neužil napřed zranění kolenních vazů a po zranění to taky nebývá jednoduché se vrátit, že? Je už všechno v pořádku?
Sezonu sme začali tak, jak sme predstavovali, ale nebolo to nic jednoduche. Ten navrat bol velmi tazky, necitil som sa tak dobre jak teraz a myslim si, ze je to aj vidiet. Dlho mi trvalo kym som sa dostal do hernej pohody.

2)V čem vidíš rozdíl (mimo bodů) oproti loňské sezóně?
Kazdy v kabine sme nabrali skusenosti a tym, ze sa tento mencaft moc nezmenil, tak je v nom sila.

3)S odstupem času. Je opravdu velký rozdíl mezi MSFL a 2.ligou a v čem hlavně? A čekal jsi takový rozdíl?
Rozdiel v tom je docela velky, ale my sme se s tym od zaciatku snazili pobit. V 2.lige kazdy skuseny mancaft potresta vasu chybu a my sa stale ucime im vyvarovat.

4)Co pohár, asi spokojenost, že? Který zápas byl pro tebe zatím nejtěžší?
My sme neodohrali ani jeden lahky zapas v poharu, ale s velkej casti si mozeme za to sami. Pohary su vzdy zradne, najhorsie zapasy sme odohrali proti papierovo slabsim superom a zase naopak najlepsi zapas s Bohemkou, takze si myslim, ze ten najlahsi bol prave s nou.

5)Měl jsi nějaké své přání, proti kterému mužstvu by sis v poháru rád zahrál nebo ti to bylo jedno?
Ja by som bol najradsej, keby sme sa vo finale porazili Spartu.

6)Jak moc se těšíš na zápas se Spartou a proč? Bude to pro tebe dosud největší utkání kariéry?
Tesim sa moc a dufam,ze aj divaci sa tesia a urobia skvelu futbalovu atmosferu. Mna najviac potesi, ked bude plny stadion a ludia si budu uzivat futbal a fandit nam.

7)Zatím jsme se všech ptali na souboje s Kweukem, ale ty se spíš na hřišti potkáš možná s Tomášem Řepkou, pokud nastoupí nebo Jirkou Jarošíkem, jak se těšíš na tyto souboje?
Ja dufam ,ze dam nejakemu Spartanovi houslicky. To ja mam rad. :-D

8)Takový zápas je určitě svátkem pro fanoušky i pro Vás hráče, vnímáš to taky tak a jaký je tvůj tip na počet diváků? :-) :-)
Ak bude pekne pocasie, tak verim, ze pride plny stadion. Kazdy bude urcite trosku nervozny z toho zapasu, ale vzdy to opadne zachvilku.

9)Co říkáš zatím na výsledky Brna? Čekal jsi, že budou mít takové problémy nebo je to i pro tebe překvapení?
U mna je to tak 50 na 50. Podla mena klubu som si myslel, ze budu v tabulke vyssie, ale na druhej strane som im moc neveril.

10)V tuto chvíli jsme vlastně nejúspěšnější klub Jižní Moravy, jak myslíš, že to bude pokračovat?
Ked budeme vsetci makat, tak jak mame a kazdy da toho vsetko co vie, tak sa nemusi o nas hovorit, ze sme len najlepsi klub Jižní Moravy.

11)Jaký je tvůj tip na postupujícího ze 2.ligy?
Bohemians Praha a Zlin.

12)V dalším kole Ondrášovky asi dostaneme Plzeň, to bude stylové přejít přes Spartu a narazit na Plzeň, ne? :-D:-D
Mozno by sa dosli barceloncania pozreit na zapas s nimi.

13)Máš nějaké nesplněné přání, myslím fotbalové samozřejmě?
Hrat futbal na takej urovni, aby boli na mna hrdy ludia, ktory mi vzdy verili a podporovali mna.:-) :-) :-)
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies