FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Upozornění všem hráčům, funkcionářům 1.SC Znojmo, ale i fanouškům!!!

Upozornění všem hráčům, funkcionářům 1.SC Znojmo, ale i fanouškům!!! Jak známo, valná hromada, která je nejvyšším orgánem FAČR, schválila na svém 13. řádném zasedání 26. června 2011 nové stanovy. Jejich součástí je i specifikace vzniku členství. To je nově definováno jak pro fyzické osoby, tedy pro jednotlivce, tak i pro právnické osoby, kterými jsou především kluby, ale i jiné právnické osoby.

 
 
 

To jsou slova předsedy fotbalové asociace Miroslava Pelty, který dále pokračuje:

"V principu jde o to, aby byl zaveden jasný pořádek do toho, kdo členem FAČR je a kdo není. Tento krok přinese mnohé výhody. Nastala doba, kdy už neobstojí argumenty čísly neodpovídajícími realitě, protože je daleko více než jindy důležité vědět, kolik nás přesně je. Čekají nás jednání se státem o financování sportu, dochází ke změnám na poli ČSTV, v neposlední řadě je potřeba vědět, kdo je členem asociace v takových případech, kdy dochází k disciplinárnímu projednávání.

Třináctá valná hromada zároveň v červnu rozhodla o zavedení členského příspěvku. Fotbal byl jedním z posledních sportovních odvětví u nás, které členské příspěvky nevybíralo. Rozhodně nejde o získávání prostředků ve prospěch ústředí. Jde o projekt, který je připravován s cílem takto vybrané finanční prostředky, po odečtení nákladů na zajištění provozu spojeného s administrativou členství, investovat do nejnižších článků FAČR na podporu mládežnického fotbalu. Členský příspěvek byl jednotně stanoven pro rok 2012 na 50 korun ročně. V dalších letech bude ve výši 100 Kč pro mládež a 200 Kč pro dospělé.

Stojíme na prahu vytvoření členské evidence a výběru členských příspěvků. Půjde o logisticky náročnou záležitost, která musí proběhnout hladce a rychle. Na internetových stránkách clenstvi.fotbal.cz budou vysvětleny potřebné kroky, budete informováni prostřednictvím médií, ale především cestou naší vnitřní komunikace. Věřím, že tento společný úkol v pořádku zvládneme."

Upřesnění:

členství je povinné pro všechny hráče (všech kategorií), trenéry, vedoucí mužstev,realizační tým, hlavního pořadatele klubu, funkcionáře. Členem Fotbalové asociace ČR se také mohou stát příznivci a fanoušci klubu /fyzické osoby i právnické osoby).

Organizační pokyny:

od středy 18.1.2012 všichni, kterých se to týká, především v klubu, obdrží přihláškový formulář. Hráči ho dostanou prostřednictvím trenérů. Vyplněnou přihlášku + 50,-Kč pak všichni odevzdají nejpozději do 10.2.2012 osobě, od které ho dostali. Ostatní (včetně zájemců z řad fanoušků) ho obdrží od p.Hodáka a také ho tak odevzdají.

Důležité upozornění:

od 1.7.2012 musí být všichni hráči v klubu registrováni. Pokud nebudou, NESMÍ!!!! nastoupit k mistrovskému utkání. Pokud bude zjištěno, že hráč není registrován a hrál, bude to mít pro mužstvo (klub)stejný účinek, včetně sankcí, jako neoprávněný start.

Děkujeme a doufáme, že tuto administrativní záležitost bezproblémů zvládneme.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies