FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Zlatý bod ze Sokolova

Zlatý bod ze Sokolova S o k o l o v / Z n o j m o - V tradičním sobotním sokolovském dopoledni se vše schylovalo k výhře domácích, kteří ještě deset minut před koncem vedli po dvou brankách Glasera 2:0. Pak se ale prosadili dva naši hráči - v 81.min. Okleštěk snížil a v 88.min. Rolinc vyrovnal na konečných 2:2!! Negativem je žlutá karta pro Yonova, neboť je čtvrtá a náš kapitán bude mít stop v dalším zápase, kterým bude derby s Jihlavou v neděli 18.3. od 15:00!!

 
 
18.k.2.liga, sobota 10.3.2012
FK Baník Sokolov - 1.SC Znojmo FK  2:2  (1:0)
Branky: 22. Glaser, 72. Glaser - 81. Okleštěk, 88. Rolinc
ŽK: 12.Vrtělka, 49.Blažek - 37.Yonov
Rozhodčí: Ondráš - Handlíř, Santarius
FK Baník Sokolov: Buček - Blažek, Dřížďal, Čada, Hanzlík - Glaser (78. Benda), Vrtělka, Metelka, Hrošovský - Strnad, Krmenčík (55. Vaněček)
1.SC Znojmo FK: Hrubý - Sukup (84. Krhut), Avdič, Yonov, Cihlář - Mudra, Lacko, Hnaníček (87. Mandula), Zifčák (70. Okleštěk) - Vašíček, Rolinc
Počet diváků: 966
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Sobotní dopoledne přineslo v první půli hlavně velmi bojovný zápas. Znojmo zkoušelo ohrožovat dlouhými pasy, ale neúspěšně. Sokolov moc dobře věděl, co provedl před týdnem se Zlínem Václav Vašíček. Naopak byli to domácí, kteří šli jako první do vedení. Po faulu Sukupa se k přímému kopu postavil Petr Glaser a přízemní střelou možná trochu překvapil brankáře Hrubého.

Jihomoravané mohli vzápětí vyrovnat v 23. minutě šel sám na brankáře Bučka Vašíček. Sokolovští stopeři ho sice zablokovali, k dorážce se však dostal Rolinc a zasahovat musel Buchta. Pak se však vrátilo utkání do předchozí šedi.

Druhá půle nabídla zajímavější fotbal a hned třikrát větší porci branek. V 57. minutě postupoval do šance střídající Vaněček, po přihrávce od Glasera byl vak příliš blízko Hrubému, aby mohl zakončit. Znojmo hrálo v druhé půli mrtvému brouka, to v překladu znamená, že Sokolov si utkání hlídal. A jistota možný tří bodů bylo o to větší, když se v utkání podruhé trefil Petr Glaser

Když odešel v 78. minutě Glaser spokojeně střídat, málokdo čekal, že Sokolovu zůstane pouze bod. O chvíli později totiž nacentroval z rohu Cihlář přesně na Tomáše Oklešťka, který usměrnil míč do sítě. Rázem z toho bylo drama, které však mělo ještě vyvrcholit. V 88. minutě vyrovnal Jakub Rolinc (ne tedy David Mandula jak mylně uvedla média kvůli tomu, že oba hráči byli při gólu blízko sebe) a hosté cítili více, než jeden získaný bod. V závěru totiž měli Jihomoravané ještě dvě dobré šance (minimálně jednu z nich měl právě David Mandula), které jim dovolila opařená sokolovská obrana.

Nakonec se tedy oba týmu rozešli dělbou bodu. Znojmo získalo cenný bod. O Sokolovu se dá říct, že tři body jednoznačně ztratilo.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies