FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jarní neporazitelnost 1.SC Znojmo U14

Další svůj duel odehrála naše U14:

 
 
19.kolo, sobota 7.4.2012
MFK Vyškov - 1.SC Znojmo FK  1:1  (1:1)
Branky: 7.Julínek - 18.Křišťál
MFK Vyškov: Kotolan - Pihal, Sochor,Škodák, Martinéz - Novák, Režný, Fialka, Adler - Tha Thawing Royal, Julínek (Kummer, Rozehnal, Zima)
1.SC Znojmo FK: Trmal - Tóth, Švancara, Rapouch, Kulíšek - Křišťál, Švejkar, Kotlánová, Procházka - Matěj, Dufek (Kočí, Jordán, Padrta, Anderle)

Komentář k zápasu

Sice stále trvá jarní neporazitelnost, ale zatím jsme hráli s týmy ze spodních pater. Hrálo se v nádherném sportovním komplexu ve Vyškově. Ze začátku utkání jsme si vytvořili mírný tlak. Již ve 2.min. se sám před brankou objevil Kulíšek. Obrozený střelec posledních dnů však míři vedle. Špatně jsme ze začátku obsazovali v obranné fázi hráče a po standartce z poloviny hřiště jsme po serii hlaviček dostali branku. V 7.min. se sám řítil Julínek a prostřelil Trmala 1:0. V 8.min. se řítil sám na branku Matěj, jeho střelu vytěsníl domácí brankař na roh. V 10.min. Procházka zkouší střelu z dálky, opět šla střela nad. V 17.min. se opět Matěj objevil sám na malém vápně. Místo aby si zastavil míč a zeptal se brankaře kam to chce, tak volil zbrklé zakončení a střela z malého vápna by minula i vršek ragbyové brány. V 18.min. již na sebe vzal Křišťál, kdy také šel sám na bránu z půlky hřiště. Domácí brankař vyběhl doprotívky, tentokrát však Křišťál domácího brankaře obstřelil 1:1. Domácí zvýšili obrátky a nastřelili břevno a dvakrát musel hasit Trmal.

Ve druhém poločase se spíš počítali zahozené šance na obou stranách a remiza nakonec byla spravedlivá pro obě družstva.

Jiří Kotlán
Trenér 1.SC Znojmo U14
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies