FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U14: Pád na zem s Jihlavou

A je tu další reportáž naší U14:

 
 
16.kolo, středa 18.4.2012
1.SC Znojmo FK - FC Vysočina Jihlava  0:5  (0:1)
Branky: Časta 2, Vrzal, Nováček, Eremiáš
1.SC Znojmo FK: Trmal - Fiala, Švancara, Rapouch, Kulíšek - Křišťál, Švejkar, Kotlánová, Procházka - Matěj, Dufek (Jordán, Čejka, Padrta, Anderle)
FC Vysočina Jihlava: Caha - Malár, Vítek, Vlk (Benáček), Vrzal (Antoš) - Rohony, Svoboda Richard (Křišťál), Pecina (Nováček) - Wendl (Vašíček), Časta (Průša), Svoboda Patrik (Eremiáš)

Komentář k zápasu

Dne 18.4.2012 se odehrálo další kolo. Odveta se nám s Jihlavou nepovedla. Všichni jsme byli v euforii a Jihlava nás posadila opět na zem. Na podzim jsme se rozešli s remizou. To nám dávalo naději na dobrý výsledek.

První poločas byl spíše o seznamování se s neznámým prostředím. Hrálo se na hlavním stadiónu u parku. Proto jsme zvolili taktiku kolektivní spolupráce. Pro některé to byl spíš prestižní zápas, ale hlavním motem zápasu byl ustálení kolektivu. V 1.min. se Jihlava zastřelovala, ale Trmal si se střelou poradil. V 5.min. jsme dostali šanci trestného kopu z 20m. Procházka přestřelil. Stejně v bráně hostí stál Caha a určitě jeho výška se blížila k 190cm. V 17.min. se už hosté prosadili 0:1, kdy opět jsme bránili hluboko ve vlastním pokutovým územím. Takto skončil poločas.

Ve druhém poločase se již v 37.min. opět hosté prosadili 0:2. Ve 40.min. opět můžeme korigovat přímým volným kopem z 25m. Střela opět končí vedle. Ve 44.min. zvyšuje Jihlava na 0:3. V této chvíli se projevuje slabost hráčů a rezignují a jen brání. Hosté ještě přidali další dvě branky a zápas skončil zklamáním 0:5. I takové zápasy jsou důležité a ukazují slabiny jednotlivců.

Nejhorší je, když rodiče, místo aby pomáhali trenérům, tak jim hážou klacky pod nohy. Musíme hráče učit ,aby se radovali ze hry a bavilo je to. Je těžké vysvětlovat, že tým se skládá ze 17 hráčů a pokud bychom stavěli jen to nejlepší, tak se nám to všem později vymstí. Všichni jsou součástí týmu a tak i budeme dál pracovat.

Jiří Kotlán
trenér 1.SC Znojmo U14
 
Zápasový servis

Další

Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies