FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U14: Vyrovnaný zápas se smolným koncem pro naše barvy

Naše U14 odehrála výborné utkání po středečním výprasku s Jihlavou. Bohužel to bylo o tom, kdo dá vítěznou branku a to se nám nepodařilo.

 
 
21.kolo, sobota 21.4.2012
SK Hanácká Slavia Kroměříž - 1.SC Znojmo FK  1:0  (1:0)
SK Hanácká Slavia Kroměříž: Svoboda - Urubek, Krejčíř, Bartošek, Navrátil - Lýsek, Knap, Šmerda, Fojta - Glozyga, Třasoň (Pitron, Beneš, Šiška)
1.SC Znojmo FK: Trmal - Fiala, Švancara, Rapouch, Kulíšek - Křišťál, Švejkar, Kotlánová, Procházka - Matěj, Dufek (Tóth, Kočí, Jordán, Anderle, Padrta, Čejka)

Komentář k zápasu

V sobotu 21.4.2012 jsme odjeli na mistrovské utkání do Kroměříže. Stejně jako na podzim se dal očekávat vyrovnaný souboj. V prvním poločase jsme měli menší převahu bohužel bez gólového efektu. Největší šance se nakytla ve 27.min. kdy po chybě domácí obrany jsme šli do rychlého protiútoku dva na jednoho. V momentě, kdy byl Matěj v horší situaci, tak poslal míč na nabíhající Míšu Kotlánovou. Tento míč byl o trochu rychlejší, než by mělo být, a tak Míša nemohla hned zakončovat do skoro prázdné brány a dostala se s míčem do rohu a tam si již vracející obrana s touto situací poradila. V 32.min. dostává okopávající a držený Švejkar žlutou kartu za řeči.

Druhý poločas byl oproti prvnímu více v režii domácích. V kritických situacích nás podržel v bráně Trmal. V 62.min. však nedokázal reagovat na špatně odkopnutý míč. V celém zápase výborně hrající Dufek udělal jedinou chybu, kdy v nepřehledné situaci nenechal míč křičícímu Trmalovi. Míč se dostal na velké vápno k domácímu hráči a ten se střelou do šibenice nemýlil 1:0. Bohužel jsme již nedokázali odpovědět. Tato prohra nás zamrzela, ale vše můžeme odčinit v sobotním utkání s Přerovem.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies