FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Naše U14 a U15 doma s Přerovem vítězně

A my vám přinášíme reportáž U14:

 
 
22.kolo, sobota 28.4.2012
1.SC Znojmo FK - 1.FC Viktorie Přerov  1:0  (0:0)
Branky: 51.Rapouch (PK)
1.SC Znojmo FK: Trmal - Fiala, Švancara, Rapouch, Kulíšek - Křišťál, Švejkar, Kotlánová, Procházka - Matěj, Dufek (Tóth, Kočí, Anderle, Padrta, Čejka)
1.FC Viktorie Přerov: Dvořák - Olšanský, Kudlička, Jakeš, Chudoba - Baďura, Szaráz, Hluší, Chuda - Hodina, Mader (Perutka, Flajšiger, Rytíř, Mazač)

Komentář k zápasu

V sobotu 28.4.2012 jsme doma přivítali hosty z Přerova. Na podzim jsme zvítězili v Přerově 3:0, ale toto vítězství nebylo vůbec snadné. Dal se očekávat vyrovnaný zápas. V 10.min. nám zatrnulo při standardní situaci hostů z levé strany. Míč proletěl celým pokutovým územím. Potom jsme již měli menší územní převahu. Hostující trenér naordinoval rozestavení s jedním útočníkem a zahuštěným středem. Proto jsme chtěli po hráčích, aby využívali hry přes kraj zálohy s centry do vápna a zakončení. To se nám dařilo a nepustili jsme hosty do nějaké výrazné situace. V 15.min. vyzkoušel střelu z 20m Rapouch, ale neuspěl. V 16.min. již se dobře středem prokličkoval Procházka, ale opět volil zakončení do míst, kde ji hostující brankař Dvořák čekal a vyráží na roh. Konec prvního poločasu se do šancí dostávali i hráči Přerova. Naši hráči si plnili dobře defenzívu a nedopřáli hostům skórovat.

Ve druhém poločase se již hra přelévala ze strany na stranu bez šancí. Výjimkou byla 51.min. kdy byl ve vápně faulován Procházka. Rozhodčí po menším zaváhání odpískal pokutový kop. Ten zkušeně proměnil Rapouch 1:0. V 54.min. si pomezní rozhodčí nevšiml hraní rukou brankaře hostů mimo vápno a posléze si Míša Kotlánová bravůrně zpracovala míč, klamavým pohybem se zbavila obránce a šla sama na bránu. Obránce viděl, že již nemá šanci a plácl sebou o zem, ale nikdo nevěděl, co signalizoval pomezní a kopalo se proti nám. Pan Bosák by řekl "asi tam byl zákaz předjíždění". Konec utkání hosté vrhli všechno do útoku, ale již se mu skórovat nepodařilo.

Jiří Kotlán
trenér 1.SC Znojmo U14
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies