FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U14: Ševci nám ušili v sobotu pořádný pytel na banány

Stejně jako U15 i U14 si ze Zlína přivezla půltucet branek. Máme pro vás krátkou reportáž od trenéra Jiřího Kotlána z U14:

 
 
23.kolo, sobota 5.5.2012
FC Zlín - 1.SC Znojmo FK  6:0  (1:0)
Branky: Venený 2, Nečas, Šťastný, Gettler, Košák
ŽK: Fiala (Znojmo)
FC Zlín: Dobeš - Pavlík, Košák, Pavlíček, Minařík - Kadrle, Tureček, Venený - Nečas, Zahradník, Kotas (Gettler, Paták, Šťastný, Višenka, Horák, Sedláček)
1.SC Znojmo FK: Trmal - Tóth, Fiala, Švancara, Rapouch - Kulíšek, Švejkar, Kotlánová, Procházka - Matěj, Dufek (Trochta, Jordán, Padrta, Anderle)

Komentář k zápasu

Zápas s druhým mančaftem z tabulky začal z naši strany odvážně. Domácí nás podcenili a začali nesoustředěně. Kazili hodně přihrávek a nemohli se dostat do tempa. Dobrým napadáním jsme mohli jít do vedení. Švejkar v 1.min. vystihl rozehrávku a šel z levé strany na bránu. Jeho křižná střela šla bohužel vedle. Domácí se vzpamatovali a od 10.min. si již vytvořili mírný tlak, ale hra se víceméně odehrávala na středu hřiště. Naše taktika byla napadat na polovině hřiště a čekat na chybu domácích. Ve 28.min. si bohužel Rapouch zpracoval míč tak nešikovně, že mu odskočil na velkém vápně daleko od nohy. Toho využil domácí střelec Venený a domácí se ujímají vedení 1:0. Ve 30.min. mohlo být již 2:0, když míč po centru střelil domácí útočník do nohou našich obránců a ten se odráží na roh. Takto skončil první poločas.

Domácí chtěli ve druhém poločase rozhodnout zápas a to se jím postupně dařilo. Ve 42.min. ještě naše obrana dokázala zablokovat střely z velkého vápna. Ve 47.min. domácí zahrávají přímý volný kop po zbytečném faulu před velkým vápnem. Míč doletěl na malé vápno, kde se nejlépe zorientoval opět Venený a zvyšuje na 2:0. V 57.min. jsme ještě měli velkou šanci po přímém volném kopu Švejkara, ale míč na malém vápně do prázdné brány netrefil Dufek. V 60.min. dostává Fiala žlutou kartu opět za zbytečný faul. Z přímého volného kopu jsme opět dostali branku z kopačky Košáka. Naše hra již neměla náboj a soustředění a kluci to doslova vzdali. Domácí nás za to trestali brankami postupně 67.min. Gettler, 69.min. Nečas a 70.min. Šťastný. Rádi bychom zapracovali na tom, abychom nedostávali zbytečné branky ze standardek. Těžko se to dá skloubit, když hrajem třeba anglický týden a není kdy a kde. V úterý 8.5.2012 zajíždíme do města módy Prostějova.

Jiří Kotlán
trenér 1.SC Znojmo U14

Ohlasy

„Po poněkud rozpačité první půli jsme ve druhém poločase zlepšili veškeré herní činnosti, hlavně zpřesnili a zrychlili naši kombinaci a zaslouženě zvítězili. Velmi dobrým výkonem se prezentoval neúnavný dříč David Venený,“ bilancoval trenér zlínské čtrnáctky Jakub Chwaszcz

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies