FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Úspěšný 8. květen U15 a U14 v Prostějově

Na státní svátek Dnu vítězství dosáhli na body naše U15 remízou a výhrou U14:

 
 
29.kolo, úterý 8.5.2012
1. SK Prostějov - 1.SC Znojmo FK  1:3  (0:1)
Branky: Valsa - Procházka 2, Švejkar
1. SK Prostějov: Stískal - Sochor, Kroutil, Kalandřík, Koláček - Zapletal, Nejedlý, Mucha, Paul - Skalník, Valsa (Šarman, Moštěk, Vávra, Popelka, Šnajdr)
1.SC Znojmo FK: Trmal - Tóth, Švancara, Rapouch, Kulíšek - Kotlánová, Švejkar, Procházka, Matěj - Jordán, Dufek (Kočí, Padrta, Anderle)

Komentář k zápasu

8.5.2012 jsme hráli další mistrovské utkání s Prostějovem na hřišti v Kralicích na Hané. Na podzim jsme Prostějov jasně přestříleli doma 7:0. To nám dávalo naději na další jednoznačné vítězství. Zřejmě jsme na podzim vystříleli všechen prach a chyběl Čejka, který tyto zápasy umí rozhodovat. Postupně zahazovali téměř všichni ne 100% šance, ale 1000%. Každé zakončení šlo buď těsně vedle nebo přímo na nejistého domácího brankaře Stískala.

Ve 2.min. Rapouch přenesením hry zleva doprava nachází Kulíška. Jeho střelu domácí zablokovali na rohový kop. V 5.min. odražený míč po rohovém kopu zakončuje střelou z velkého vápna těsně vedle Procházka. Tomáš si teprve zastřeloval mířidla a ve 14.min. se již prosadil opět střelou z velkého vápna 0:1. V 18.min. jsme dostali výhodu přímého volného kopu z hranice 18m. Obávaný exekutor Procházka míří opět těsně vedle. Ve 20.min. se míč po centru dostává na malé vápno a zde postupně doráží míč na bránu Jordán (hlavou), Rapouch, Švejkar a Procházka přímo do ruk brankaře. Ve 22.min. jde sám na bránu Procházka po přesné přihrávce Rapoucha středem hřiště. Bohužel domácí brankař jen stojí a čeká, co bude. Nebylo nic, jen střela do brankaře, který míč chytá. Ve 24.min. a 26.min. se v podobné situaci ocitl Matěj. V první šanci lobem přehodil brankaře, ale míč šel vedle brány. Ve druhé šanci šel opět míč do brankáře a domácí obrana si s touto situací poradila. V zahazování tutových šanci pokračoval Procházka, který se ve 28.min. ocitl opět sám před bránou domácích, ale nedává pojistku. Ve 35.min. našel Procházka po centrovaném míči u prvé tyče Tótha, který opět sám před bránou míjí hlavou domácí svatyni. Tak skončil první poločas.

.

Ve druhém poločase se domácí osmělili a po našich zbytečných chybách se dostali po faulech k ohrožení naši brány. Ve 41.min. po faulu Dufak z 25m domácí z přímého volného kopu těsně míjí naši bránu. Ve 42.min. se střídající Kočí nemůže asi na to již dívat a míč napálil z 20m hned po odskoku. Jeho střela jde těsně nad domácí bránu. Ve 45.min. po faulu Kotlánové na pravém rohu velkého vápna domácí dostávají šanci zápas zdramatizovat. Střela šla do boční sítě. Ve 48.min. se prosadil opět středem hřiště Procházka a v pádu zakončuje pod vybíhajícím brankařem 0:2. V 50.min. mohl završit Procházka hattrick. Chytře přehazuje brankaře, který to čekal a míč chytá. V 55.min. jsme dostali také šanci zahrávat z 20m přímý volný kop zprava. Zodpovědnost na sebe vzal Švejkar a střelou pod břevno zvyšuje na 0:3. V 61.min. jde sám na bránu Rapouch, ale počkal, kam se pohne brankař a střílí křížně. Bohužel střela šla opět vedle brány. V 62.min. jsme přestali hrát před našim velkým vápnem. Domácí hráč Valsa jednoduše napálil míč, který skončil v naši síti 1:3. Tak skončil i celý zápas.

Nutno říct,že hra i přes velké množství šanci byla z naši strany pohledná a kluci si zápas užívali. Na lavičce však po celou dobu bylo cítit napětí.

Jiří Kotlán
trenér 1.SC Znojmo U14
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies