FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Bod s Karvinou posunul Znojmo blíže k záchraně, jistá ale zatím není

Bod s Karvinou posunul Znojmo blíže k záchraně, jistá ale zatím není Z n o j m o - Na znojemských fotbalistech byla vidět očividná touha urvat proti Karviné tři body a definitivně si zajistit záchranu. Góly však nepřišly ani na jedné, ani na druhé straně. Znojmo mělo více ze hry, ale k brankám mu to nepomohlo. V závěrečných deseti minutách se naopak muselo bránit nebezpečným výpadům hostů.

 
 
28.k.2.liga, neděle 13.5.2012
1.SC Znojmo FK - MFK Karviná  0:0  (0:0)

ŽK: Hříbek, 83. Yonov - Bolf, Bartošák.
Rozhodčí: Miroslav Zelinka - Roman Páral, Jan Paták
1.SC Znojmo FK: Hrubý - Hříbek, Avdič, Yonov (K). Sukup (85. Lukáš) - Mudra (59. Okleštěk), Lacko, Hnaníček, Cihlář - Mandula (59. Pacanda), Vašíček.
MFK Karviná: Paleček – Hrtánek, Hoffmann, Bolf (K), Cverna – Ciku (72. Bartozel), Vladavič (80. Mišinský), Jursa, Gonda, Bartošák - Juřena (72. Vrána).
Počet diváků: 366
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Znojemští začali aktivně, pokud by proti Karviné získali tři body, měli by už jistou záchranu. Nicméně úvodní elán Karviná rychle zchladila a začala domácí trápit. Již ve třetí minutě rozehřál Hrubého svojí střelou zpoza vápna Bartošák a znojemský gólman musel zasahovat. Zdálo se, že oba brankáři si zachytají, úplně pravda to však nebyla. Oba týmy zrazovala finální fáze mnohdy nadějně rozjetých akcí.

Slezané postupem času uvadali a do poziční převahy se dostali Jihomoravané. Jejich největší možnost měl v 18. minutě Mudra, jenž se po Vašíčkově vyhraném hlavičkovém souboji dostal do přímé konfrontace s brankářem Palečkem. Domácí hráč byl však již velmi blízko gólmanovi a míč následně poslal vysoko do nebes.

Druhou část začali Znojemští opět s velkým elánem, který jim vydržel prakticky až do závěru utkání. Hosté však trpělivě vyčkávali na svoji šanci a využívali rychlých protiútoku. Vůbec nejvýraznější příležitost Karviné měl Vladavič, který si úspěšně naběhl na kolmici za obranu, a pak už šlo jen o to, jak se situací naloží. Do cesty se mu sice dobrým obranným zákrokem postavil znojemský kapitán Jonov, míč se však odrazil zpátky k Vladavičovi, jenž ale trefil pouze vyběhnuvšího brankáře Hrubého.

Ve druhé půli přišel na hřiště mimo jiné domácí Pacanda a pomohl zpřesnit znojemskou kombinaci. Do čistých gólovek se ale Jihomoravané nemohli protlačit. Jejich největší šance tak vznikla po závaru v málem vápně Karviné, Hnaníček ovšem skóre zápasu neotevřel. Pokud Znojmo dirigovalo většinu druhé půle, poslední deset minut patřilo hostům. Ti podnikali nebezpečné výpady do obrany Znojma a v 90. minutě chybělo Gondovi málo, aby přesně nasměroval svoji střelu zpoza vápna do brány, minul jen o chloupek.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies