FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Úspěch U15 a propadák U14 v Havl. Brodě

Zatímco U15 se na Vysočině výsledkově dařilo, U14 to o sobě říct bohužel nemůže:

 
 
25.kolo, neděle 20.5.2012
FC Slovan Havlíčkův Brod - 1.SC Znojmo FK  7:0  (3:0)
FC Slovan Havlíčkův Brod: Vaněček - Paušima, Maršík, Prchal, Nedvěd - Mašek, Fikar, Peřina L., Polcar - Stránský, Henek (Novotný, Bartok, Peřina J., Krejdl, Pavlík)
1.SC Znojmo FK: Anderle - Tóth, Švancara, Rapouch, Kulíšek - Švejkar, Kotlánová, Procházka, Matěj - Jordán, Dufek (Fiala, Kočí, Bastl, Padrta)

Komentář k zápasu

Čekali jsme, že by kluci mohli konečně překvapit a potrápit domácí tým. V prvních 5ti minutách jsme se dostali po křídlech do blízkosti domácí brány, jenže jak Švejkarův, tak Kulíškoškův centr skončil za bránou. V 7.min. Švancara urguje bolesti zad a důsledkem byli jeho jen odkopávané míče, ale stále jsem tím byli více přetíženi v defenzívě. Ve 14.min. po rohovém kopu domácích míč do vlastní sítě v dobré víře usměrňuje Míša Kotlánová 1:0. V 18.min. Peřina Ladislav v tísni nakopne míč z 20m na naši bránu a s překvapením všech míč končí v síti 2:0. Ve 20.min. si také začal stěžovat na bolesti zad Švejkar po jednom ze soubojů. Nuceně ho nahradil Padrta. Ve 25.min. domácí Polcar vystřídal Peřinu L. Ve 28.min. se střelou z velkého vápna prosadil Nedvěd 3:0.

Do druhého poločasu vystřídal Švancaru-Bastl a Tótha-Kočí. Druhý poločas jsme hráli po větru a čekali jsme ještě zvýšení obrátek s čerstvými silami. Opak byl pravdou. Domácím narostli křídla a běhalo se lehčeji. To bylo opět způsobené tím, že opory týmu (Procházka,Rapouch a Dufek) dohráli poločas za U15 a nevedli si špatně. Ve 43.min. střídali také domácí Nedvěda nahradil Krejdl, ve 46.min. Stránského nahradil Pavlík a ve 49.min. gólmana Venečka nahradil Novotný. V 50.min. našeho kapitána Rapoucha nahradil Fiala. Po pár minutách na hřišti se prosadil v 51.min. Krejdl 4:0. V 52.min. střídá domácí Mašek Pavlíka. V 60.min. se Fiala mohl ukázat z přímého volného kopu. Jeho střela končí vedle brány. Během dvou minut Anderle vychytal dvě tutovky domácích včasným vyběhnutím. V 63.min. už se dorážkou prosadil Peřina Jiří 5:0. V 66.min. jsme ještě mohli skorigovat výsledek. Kulíšek přečetl rozehrávku domácích a jeho únik a zakončení vyráží nohama brankař ke Kočímu. Jeho střelu již domácí obránci zablokovali. V 68.min. Peřina zvyšuje po samostatném úniku 6:0 a v 70.min. se prosadil Krejdl 7:0.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies