FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U15 na turnaji v německém Stuttgartu druhá

U15 na turnaji v německém Stuttgartu druhá Naše mužstvo 1.SC Znojmo U15 dosáhlo na pěkný úspěch na turnaji ve Stuttgartu.

 
 
 

Hrálo se ve dnech sobota 26.5. tři zápasy a v neděli 26.5.2012 dva zápasy, systémem každy s každým, 2x20min na umělém povrchu.

V sobotu jsme začínali utkání s SV Stuttgart 09 a lehce jsme si poradili výsledkem 7:1 (branky: Landšperský 4x, Vodák, Moravec, Dobrovolný).

Druhé utkání s FC Rotterburg nebyl lehký,ale nakonec jsme to zvládli s výsledkem 3:1 (branky: Landšperský 2x, Vodák).

V poslední utkání v sobotu už přišla krize. Nastoupil proti nám celek FSV Waiblingen. Nechytili jsme začátek a potom úřadoval rozhodčí. Soupeř byl technicky vyspělejší a zvítězil 3:1 (branka: Ladnšperský)

V neděli 27.5.2012 jsme si poradili s domácím celkem SV Kornwesheim 2 jednoznačně 5:0 (branky: Procházka 3x, Landšperský, Fryš).

V poslední utkání nám i druhému mužstvu domácích SV Kornwesheim 1 o druhé místo v tabulce. Nám stačila remíza, ale chtěli jsme potvrdit svou sílu a odhodlání nečekat na soupeře. Na konec jsme zvítězili 2:0 (branky: Křiž, Peřinka).

Z turnaje jsme si odvezli nejen medaile za druhé místo, ale i věcné ceny a příjemný pocit dobře odvedených výkonů. Všichni hráči v počtu 16 se zapojili do zápasů a domů jsme přijeli bez vážnějších šrámů.

Seznam hráčů: Kříž Martin, Fryš Martin, Hříbek Zdeněk, Neméth Petr, Peřinka Dominik, Dobrovolný Martin, Dvořák Robert, Fukal Jaroslav, Kříž Jakub, Kříž Kamil, Landšperský Jan, Macan Nikolas, Moravec Jiří, Vodák David, Procházka Tomáš, Rapouch Josef.

Trenér: Jiří Kotlán

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies