FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Příprava díl. 2

Příprava v běhu

 
 
 
Letní příprava je v A mužstvu v plném proud. Po třech zápasech proběhne počínaje dnešním dnem nejtěžší část letní přípravy - 4denní soustředění, kdy na hráče čekají třífázové tréninky. Toto minisoustředění skončí v sobotu zápasem s MSK Břeclav na hřišti v Šatově. Poté už bde následovat ve většině případu tréninky zaměřené na herní fázi.

Bohužel jsme zaznamenali dvě citelné ztráty. Zranili se Jirka Zifčák, který během následujících dní podstoupí operaci menisku a předního křížového vazu a do podzimní části tak se 100% jistotou nezasáhne a Tomáš Cihlář, který má natržený zadní stehenní sval a i jeho absence bude v řádech týdnů. Doufejme, že již žádné další ztráty nezaznamenáme.

Do další fáze přípravy již také nezasáhnou Litevec Strauka a Ukrajinec Lendel. V testech nepropadli, nicméně od posil ze zahraničí očekáváme zásadní zlepšení kvality kádru a to ani jeden z nich nezaručoval. S mužstvem nepokračuje ani Libor Zúbek, který odehrál jen přípravné utkání se Zbrojovkou Brno. Naopak na testy přijel slovinec Kovac a kmenový hráč Baníku Ostrava arménec Gevorg Badalyan.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies