FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

HOSTAN CUP ZNOJMO 2012

HOSTAN CUP ZNOJMO 2012 Postavte si mužstvo a pojďte si zahrát fotbal!

 
 
 

Ve dnech 7. a 8. září proběhne na hřištích fotbalového klubu 1.SC Znojmo akce, která zde doposud nebyla. Město Znojmo, pivovar HOSTAN, 1.SC Znojmo a OFS Znojmo ve spolupráci pořádají fotbalové dny. V areálu stadionů Husových sadů a na Čafce se uskuteční turnaj v malém fotbale 5+1 a v prostorách "městského kluziště" turnaj ve stolním fotbalu dvojic. Podrobnosti i způsob přihlášení najdete na www.hostan.cz.

Turnaj v malé kopané

Hraje se 5+1 s pravidly pro malý fotbal. Turnaj je omezen účastí max. 32 týmů. Prezentace bude 7.září od 14.00 do 15.30. Následovat budou boje ve 4 skupinách, každý s každým. Do dalších bojů postupují 4 nejlepší týmy z každé ze skupin. 2 skup. se odehrají na stadionu Čafka, 2 skupina v Hostan Areně (stadión v Husových sadech). Následovat bude vyřazovací část, která určí historicky prvního vítěze. Hrát se bude o zajímavé ceny a především finanční šek. Ten si odnesou týmy v různé výši již od 16.místa. Podrobnosti včetně podmínek účasti najdete na uvedených stránkách.

Turnaj ve stolním fotbale

Součástí programu bude turnaj dvojic ve stolním fotbale. I zde se hraje podobným hracím systémem. Herní stoly budou připraveny ve stanu v prostorách "městského kluziště" na stadionu v Husových sadech. I zde se hraje o atraktivní ceny. Každý hráč ze tří nejúspěšnějších dvojic obdrží stůl na stolní fotbal. I zde je přihláška na www.hostan.cz.

Mezi účastníky bude i tým spol. Hostan a tým Znojma (1.SC Znojmo old stars) v čele se starostou města. Doufejme, že bude přát počasí a na obou stadionech proběhnou skvělé dva fotbalové dny.

Nejsou vyloučena ani další překvapení. Přijďte buď jako diváci nebo jako aktéři litých bojů a uvidíte.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies