FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Znojmo zkusí ulovit body na půdě favorita z Ústí

Znojmo zkusí ulovit body na půdě favorita z Ústí Z N O J M O - Těžký oříšek čeká k rozlousknutí znojemské fotbalisty ve druhém kole druhé ligy. Zavítají totiž na hřiště minulého vítěze druhé ligy z Ústí nad Labem a zápas to tak nebude nikterak jednoduchý. Jihomoravané se navíc potýkají dlouhodobě se špatnou produktivitou. Role outsidera by jim však mohla proti Ústí vyhovovat, už několikrát dokázali Znojemští favorita zle potrápit.

 
 
 
OPĚT FAVORITEM LIGY - FC ÚSTÍ NAD LABEM

Vyhrálo minulý ročník druhé ligy. Bylo nejlepší, přesto zůstalo ve stejném patře a ještě mohlo být rádo. Řeč je samozřejmě o Ústí nad Labem. Týmem, který předvádí ofenzivní fotbal po taktovkou trenéra Habance. Po minulé sezóně však zavládlo na severu Čech zklamání. A to právě z důvodů uvedených na začátku. Ústí totiž nebyla udělena licence pro první ligu z důvodů nezpůsobilého stadiónu, výjimku už dostala jednou při účinkování v první lize, podruhé už se tak kvůli nesplněným garancím nestalo. Arma měla naopak štěstí, že dostala licenci pro ligu druhou, v minulém ročníku totiž hrála také pouze na výjimku.

Ale pojďme na zelený pažit. Ústí bude znovu jedním z favoritů na vrchní příčky tabulky, ovšem nebude to tak jednoduché. Po sezóně nastala velká obměna kádru. Hned deset hráčů celek opustilo, především je to díky tomu, že Ústí mělo většinu hráčů na hostování z jiných celků. Určitá nesehranost se tak projevila v prvním kole, kdy Ústí nestačilo na silný Varnsdorf. Arma však nebrala body i kvůli tomu, že nedokázala proměnit své šance. Se Znojmem tak mají před vzájemným zápasem jednu věc společnou.


Ústí vstoupilo do ligy prohrou ve Varnsdorfu. Utkání rozhodl jedinou brankou už ve třetí minutě domácí Martan. (Autor: Deník/Michal Šafus)

Jelikož Ústí v prvním kole body nepřivezlo, v domácím prostředí bude samozřejmě chtít vše napravit. A je celkem jisté, že s přibývajícímu koly se bude sehranost a výkon Army lepšit a lepšit. Bilance z minulé sezóny se Znojmem je vyrovnaná. Oba týmy dokázaly zvítězit v domácím prostředí.


PŘÍCHODY - Michal Zeman (Liberec), Patrik Hrošovský (hostování Plzeň), David Folwarczny (hostování Žižkov), Marián Štrbák (hostování Bánovec), Josef Čtvrtníček (hostování Slovácko), Jakub Červenka (Vltavín), Michal Hanich (dorost), Zdeněk Zacharda (hostování Dubí)

ODCHODY - Jan Martykán (Slovácko), Alois Hyčka (Zbrojovka), David Jablonský (ukončení hostování Teplice), Richard Veverka (ukončení hostování Teplice), Pavel Moulis (ukončení hostování Teplice), Patrik Lácha (ukončení hostování Teplice), Ezequiel Rosendo (ukončení hostování Most), Radomír Vlk (ukončení hostování Orlová), Vilém Fendrich (ukončení hostování Jablonec), Milan Zachariáš (hostování Vlašim)


STÁLE STEJNÁ TRÁPENÍ

Znojmo trápí po prvním kole stále stejné neduhy - marodka a špatná produktivita. Statistika mluví za vše, posledních dvanáct soutěžních zápasů pouhé tři góly! A to je bilance opravdu velmi tristní a na ligové body se pak dosahuje velmi těžko. Na jihu Moravy si to samozřejmě velmi dobře uvědomují a věří, že se to už v příštím utkání zlepší. Na půdě Ústí to nebude sice věc jednoduchá, přesto však ne nereálná.


FK Ústí nad Labem • 1.SC Znojmo
Sobota 11.8.2012 (10:15 hod.)
Leoš Kalvoda (trenér Znojma): Je to o hráčích, můžete to trénovat jak chcete. Přijdou situace v zápase, které jdou vyřešit lépe, a hráči to neudělají. Během utkání se vyskytnou dva tři takové okamžiky a vy je musíte využít, jinak gól nedáte. Venku musíme vstřelit branku, protože hrát na remízu 0:0 nejde. (zdroj: Romana Holišová/deník.cz)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies