FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Mistrovské utkání U15 Vysočina Jihlava-1SC Znojmo 3:0 (3:0)

V sobotu 25.8.2012 jsme zajížděli na mistrovské utkání do Jihlavy. Pro náš tým jsou tato utkání brána jako derby. Za tým Jihlavy hraje bývalí spoluhráč Franta Malár. I v předchozích utkáních jsme se na tohoto soupeře těšili a kluci byli vžy více namotivováni.

 
 
3.kolo, sobota 25.8.2012
FC Vysočina Jihlava - 1.SC Znojmo FK  3:0  (3:0)
Branky: Vrzal, Vašíček, Svoboda Pav.
FC Vysočina Jihlava: Trmal (65. Anderle) - Fiala (30. Křišťál), Švancara, Rapouch, Kulíšek (55. Jordán) - Švejkar (65. Padrta), Kotlánová, Burda (36. Tóth), Švejda - Dufek, Krula (27. Matěj)
1.SC Znojmo FK: Čermák - Vítek, Vrzal, Svoboda Pat., Řezáč (53. Rohony) - Svoboda R., Průša, Vašíček (53. Wendl), Pecina - Bartók (61. Eremiáš), Svoboda Pav. (43. Malár)

Komentář k zápasu

Začátek utkání nasvědčoval, že půjde proměňování šancí. V 11min šel na samotného brankae Burda. Jeho střelu vyráží brankař na rohový kop.Druhou šanci ve 12min Burdy brankař vyráží nad sebe a chytá. Po těchto neproměněných 100% šancích se domácím podařilo po prvním rohovém kopu otevřít skóre Vrzalem 1:0, který si naskočil na rohový kop a hlavou nám dává první branku. Ve 25min opět Burda jde sám na bránu, ale snaží se co nejdříve zakončit. Jeho střelu z dálky brankař lehce chytá do koše. Ve 25min byl v našem pokutovém území přehnaně tvrdý Dufek a podráží domácího útočníka. Nařízený pokutový kop Trmal vyráží , dobíhající Kotlánová stačí míč ve skluzu odehrát před dobíhajícím hráčem do boku. Tam opět se k míči dostává další domácí hráč,ale jeho sdorážku Trmal opět vyráží. Celá levá strana zaspala a Vašíček ikdyž na dvakrát Trmala prostřeluje 2:0. V tomto okamžiku se ukázala týmová soudržnost týmu. V 32min se našem rohovém kopu míč dostal na střed hřiště ke Švejdovi. Jeho střela šla na střed brány a brankař chytá. Ve 34min byla již naše celá obrana rozhozená a přesnou přihrávku do náběhu dostavá přesně Svoboda. Naši středové ose se nepodařilo toto zachytit a Svoboda Pav. zvyšuje na 3:0. Takto skončil první poločas.

Druhý poločas se hrál více v poklidu, baz velkých šancí. Výjimkou byla 38min, to Švejkar zatáhl míč po levé straně a jeho střela z dálky těsně minula domácí branku. To vše si Švejkar zopakoval v 54min. Tentokrát jeho střela byla přesnější,ale brankař vyráží na rohový kop. Utkání se dohrávalo v laxním tempu a domácí si už jen hlídali výsledek.

Ohlasy

"V tomto utkání zklamalo proměňování šancí a psychika hráčů. Po obdržené brance hledali příčiny všude jinde, jen né u sebe. Koncentrace polevila a byla vidět rezignace něco s výsledkem udělat." řekl po zápase trenér Znojma Jiří Kotlán

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies