FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Na Jihlavu v TIPSPORT Cupu s Markem HEINZEM v sestavě???

Sobotním zápasem pokračuje TIPSPORT Cup

 
 
 
3.kolem pokračuje v sobotu v TCM Brněnské Ivanovice zimní TIPSPORT Cup. Naše Áčko se v něm střetne s doposud vedoucím týmem naší skupiny prvoligovým FC Vysočina Jihlava. Jak my, tak Jihlava ještě v turnaji neprohráli a tak v duelu půjde nejen o vítězství v zápase, ale i o postup do semifinále TIPSPORT Cupu. Favorit utkání je zřejmý, pokud Jihlava v zápase vyhraje je již jistým vítězem skupiny a účastníkem semifinále. Pokud by se nám podařilo vyhrát, o vítězství ve skupině budeme hrát až v spoledním zápase se Zlínem. V případě remízy je naše šance již jen teoretická, vzhledem k dalším kritériím při rovnosti bodů.

I v tomto utkání se v našem mužstvu představí možné posily pro jarní část 2.ligy. Pokud vše vyjde, tak asi největším lákadlem pro naše fanoušky bude účast mmj. bronzového medailisty z ME v Portugalsku, účastníka MS v Německu a 30ti násobného reprezentanta Marka HEINZE.

V tomto zápase by se společně s ním měl představit makedonský útočník, v současné době hráč FC Slovácko Ilja NESTOROVSKI, hráč s několika odehranými zápasy za reprezentační výběry Makedonie, ale i v lize např. za Viktorii Žižkov, FC Slovácko.

Utkání začíná v 11.00 hod.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies