FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

FOTBALOVÁ JEDENÁCTKA HISTORIE

FOTBALOVÁ JEDENÁCTKA HISTORIE Po hlasování během zimní přestávky zveřejňujeme výsledky ankety.

 
 
 

Rok 2013, jak již všichni víte, je rokem kdy byl založen jeden ze dvou fotbalových klubů, na jejichž základech nakonec vznikl a v současné době úspěšně existuje fotbalový klub 1.SC Znojmo. A protože tato část historie klubu, kterou jsme nazvali "rudohvězdnou" je nejstarší a určitě i nejúspěšnější, můžeme s klidným svědomím počítat počátky naší historie v roce 1953. A 60 let existence se nám zdálo natolik zajímavých, že jsme se pokusili, za pomoci Vás fanoušků, vybrat jedenáctku hráčů, kteří se nejvíc zapsali do Vašeho vědomí a srdcí. Již na počátku jsme si byli vědomi úskalí, že ne všichni budou s výběrem kandidátů souhlasit, někomu budou některá jména chybět. Ale toho se asi žádná podobná anketa nevyvaruje. Naše počáteční obavy o množství těch tj. Vás, kteří se zapojí do hlasování vzaly za své hned po prvním kole. Byli jsme velmi mile překvapeni počtem hlasujících. Celkem bylo zasláno více než 300 hlasů. Na některých postech se strhla bitva a nakonec rozhodovali 2-3 hlasy, někde vítěz vyhrál s převahou. I proto si myslíme, že nakonec budete s vybranými jmény spokojeni. Zveřejněni však budou pouze vítězové jednotlivých kategorií. Vybraná jedenáctka hráčů asi opravdu představuje to nej, co se v historii kopané na znojemském trávníků objevilo. Jsou mezi nimi i ti, co to v následných kariérách dotáhli až do reprezentace Česka, zahráli si na ME i MS, Ligu mistrů atd. Ale i ti další odehráli desítky utkání v lize nebo se prostě zapsali do Vašich srdcí jiným způsobem, který jim pomohl k vítězství v jejich kategoriích.

Všechny vybrané hráče i oceněného trenéra budeme postupně zvát na mistrovská utkání v jarní části Fotbalové národní ligy, kde vždy před zápasem budou oceněni. Pokud se nám podaří najít vhodný termín, chtěli bychom uspořádat utkání oceněné jedenáctky s .........(toto si jako překvapení necháme na později).

Výsledky ankety "FOTBALOVÁ JEDENÁCTKA HISTORIE"

BRANKÁŘI: Vlastimil HRUBÝ
OBRÁNCI: Libor OSLADIL, Todor YONOV, Miroslav STEINHAUSER, František CHOVANEC
ZÁLOŽNÍCI: Václav DVOŘÁK, Michal SOBOTA, Libor SIONKO, Marek JANKULOVSKI
ÚTOČNÍCI: Marek TRVAL, Roman PŘIBYL
TRENÉR: Jiří Fryš.

Dovolte nám, abychom i touto cestou všem oceněným srdečně blahopřáli a doufáme, že se se všemi setkáme při některém ze zápasů FNL.

Zbývá ještě dodat, že ze všech hlasujících byl vylosován Lubomír Hlavnička - gratulujeme! Na cenu si počká (jak sám pochopí) do posledního jarního domácího zápasu, ale bude to stát za to!

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies