FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U15 zatím v přípravě bez porážky

U15 zatím v přípravě bez porážky Přečtěte si o dvou přípravných duelech naší U15.

 
 
 

Třebíč - Znojmo 2:2

První přípravné utkání 1.SC Znojmo U15 se uskutečnilo 2.3.2013 na umělce v Třebíči. Bohužel některým hráčům nedochází, že jsme v přípravném období a je potřeba to brát vážně. Do Třebíče odjelo z tohoto důvodu jen 11 hráčů a to ještě někteří byli nemocní.

Sestava 1.SC Znojmo U15: Trmal, Tóth, Tasovák, Dufek, Jordán, Švejkar, Procházka, Kulíšek, Matěj, Anderle, Svoboda

Ze začátku utkání jsme se nemohli dostat do tempa. Domácí dobře kombinovali a zavřeli nás na naši polovině. V 10.min. jsme již prohrávali 1:0. Ihned po rozehrávce jsme míč ztratili a za cenu faulu v pokutovém území domácí zahrávali penaltu. Stejně jako v televizním zápase Plzně, hráč který zahrával pokutový kop trefil břevno a dorážel míč do brány. Správně posouzené dvojí hraní a rozhodčí nechal kopat od naši brány z místa přestupku. Naše ojedinělé brejky dělali domácím komplikace. Po jedné takové se dostal po jednom doteku do zakončení Procházka a chytře udělal kličku brankaři a v 25.min. vyrovnal na 1:1.

Ve druhém poločase jsme se opět více bránili, ale paradoxně jsme šli do vedení opět po brejkové situaci zakončil po odraženém míči opět Procházka 1:2. Těsně před koncem utkání jsme ve středu hřiště ztratili míč a stejnou mincí domácí vy rovnali na konečných 2:2.

Jindřichův Hradec - Znojmo 0:1

Druhé přípravné utkání 1.SC Znojmo se uskutečnilo 9.3.2013 znovu na umělce v Horním Žďáru s Jindřichovým Hradcem. Opět nás bylo jen 11, ale to jsme museli jednoho hráče půjčit souběžně hrající U16.

Sestava 1.SC Znojmo U15: Trmal, Peřinka, Rapouch, Dufek, Jordán, Tóth, Procházka, Švejda, Matěj, Křišťál, Bastl

Domácí byli opět houževnatí a herně nás v určitých fázích přehrávali. Tým U15 byl však více kompaktnější a rozhodla jediná velká naše šance. Po zataženém míči po pravé straně Peřinka dal míč pod sebe na Procházku, ten předpisově poslal centr do vápna, kdy nabíhali hned tři hráči. Míč si našel hlavu Švejdy a ten se nemýlil 0:1. Ve hře bylo hodně nepřesností a šancí na obou stranách poskromnu. I tak jsem odjeli z Jinřichova Hradce celkem spokojeni po hubené výhře 0:1.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies