FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Generálka U15 na mistrovské utkání se nepovedla

Ve třetím přípravném utkání jsme zajížděli 17.3.2013 k již tradičnímu soupeři z Velkého Meziříčí. Jako vždy nás přivítala "umělka" s ne zrovna dobrými povětrnostními podmínkami pro fotbal. Již se zlepšila docházka a k utkání bylo připraveno celkem 15 hráčů (z toho 3 brankaři, tak Kubejka chytal za U14).

 
 
 

Velké Meziříčí – 1.SC Znojmo U15 3:2 (1:2)

Branky 1.SC Znojmo: Svoboda, Foist

Sestava 1. SC Znojmo: Trmal (Anderle), Peřinka, Rapouch, Dufek, Jordán (Foist), Křišťál (Kulíšek), Švejda, Procházka, Matěj, Fiala, Svoboda.

Vzhledem k tomu, že to měla být již generálka na mistrovská utkání, tak byla sestava doplněna o hráče na zkoušku. Nakonec se z nováčků hned dva zapsali do listiny střelců. Hráči byli před zápasem upozorněni na silný vítr a dominantou měla být více hra po zemi. Celkem to během utkání vycházelo, ale hra byla stále vlivem počasí a nepřesností více kouskována. Po rohovém kopu se v 17. min. prosadili domácí a proti větru otevřeli skóre 1:0. O pět minut později jsme samostatnou akci Svobody zúročili a jmenovaný hráč zakončil obstřelením vybíhajícího brankaře 1:1. Ve 27. min. po propadeném centru v pokutovém území domácích se nejlépe zorientoval Foist a vedli jsme 1:2.

Druhý poločas jsme čekali větší tlak domácích, ale stále jsme byli nebezpeční ze samostatných nájezdů. Bohužel jsme již žádný nedokázali dotáhnout do úspěšného konce. Domácí nás nakonec dokonale potrestali a otočili výsledek na konečných 3:2.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies