FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Řekli před zápasem s Vlašimí

Řekli před zápasem s Vlašimí Z n o j m o - Unikla vám v tisku, či na internetu nějaká reakce k nadcházejícímu utkání 23. kola Fotbalové národní ligy Znojmo - Vlašim? Zde si můžete přečíst ty nejdůležitější vyjádření směrem k utkání v krátkém shrnutí.

 
 
 

LEOŠ KALVODA (TRENÉR ZNOJMA) - Je to nevyzpytatelný soupeř. Viděl jsem je hrát a urputně bránili. Když se dostanou dopředu, tak své šance dokáží využít. Předvádí důrazný fotbal, takže to bude těžké utkání. Musíme se připravit na to, že se nám proti tabulkově horším soupeřům špatně hraje. (Zdroj: Romana HolišovÁ/znojemsky.denik.cz)

JOSEF HNANÍČEK (ZNOJEMSKÝ STOPER) - Možná si může někdo říct, že je to snadný soupeř, ale uvidíme, co Vlašim ukáže ve Znojmě. Už několikrát se nám stalo, že s těžkým týmem jsme vyhráli a naopak proti outsiderům prohrál.

OBRÁNCE ZNOJMA JAN MUDRA O TOM, JESTLI NEBUDE ROLE FAVORITA SVAZOVAT - Já si myslím, že ne. Momentálně jsme v nějaké pozici, a ta by nás určitě svazovat neměla, ba naopak měli bychom hrát stále svoji hru. My bychom právě měli být ti, kteří jsou v klidu narozdíl od soupeře.

MARTIN FRÝDEK (TRENÉR VLAŠIMI) - Špatný je náš nedůraz. Musíme se zlepšit ve standardních situacích. Zejména je třeba zlepšit koncentraci a dohrávání situací do té doby, dokud není míč v bezpečí a nebo dokud jej nedržíme na svých kopačkách. Ta hra určitě není tak špatná, a když si pohlídáme zmíněné věci, tak body určitě přijdou i z venkovních zápasů. (zdroj: Jiří Paýr/fnliga.cz)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies