FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kanonáda!! 6:1 nad Vlašimí!!!

Kanonáda!! 6:1 nad Vlašimí!!! Z n o j m o - Neuvěřitelnou kanonádu viděli diváci na znojemském stadionu při nádherném počasí. Dva góly dal hned na začátku Radim Nepožitek, hosté sice pak snížili, ale pak se zase trefili Josef Hnaníček, Marek Heinz, Josef Hnaníček a ke konci zápasu znovu Marek Heinz. Co si přát více? Na čele naší klubové tabulky střelců se tak usadila trojice - Nepožitek, Heinz, Vašíček (nyní Jihlava).

 
 
23.kolo, neděle 14.4.2013
1.SC Znojmo FK - FC Sellier & Bellot Vlašim  6:1  (5:1)
Branky: 2. a 5.Nepožitek, 25. a 42.Hnaníček, 35. a 85.Heinz - 8.Průcha
ŽK: 28.Lacko - 27.Putz, 60.Janda
ČK:
Rozhodčí: Orel – Blažej, Marek
1.SC Znojmo FK: Hrubý – Hříbek, Yonov (K), Hnaníček ★, Mudra – Lacko, Buchta (81.Mička) – Helísek, Nepožitek (63.Cihlář), Okleštěk – Heinz (85.Ševčík)
Trenér: Leoš Kalvoda
FC Sellier & Bellot Vlašim: Toma – Vebr, Petrů (K), Krmpotič (46.Kropík), Sudek – Křeček – Janda, Wojnar, Putz, Průcha (46.Kocourek) – Jícha (73.Pokorný)
Trenér: Martin Frýdek
Počet diváků: 873
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Za krásného počasí nastupovaly oba týmy k zápasu 23. kola Fotbalové národní ligy. Obě jedenáctky v doprovodu dětí s triky projektu Zelený život však zřejmě netušily, jaký bláznivý poločas je čeká. Utkání se totiž rozjelo velmi rychle. Už ve druhé minutě totiž dostal míč za obranu Radim Nepožitek a střelou ke vzdálenější tyči otevřel skóre. Vlašim politá studenou sprchou pak o tři minuty inkasovala podruhé. Mudra si střihl menší sólo po levém křídle a pak našel na hranici vápna Radima Nepožitka, který uklidil míč k pravé tyči a mohl slavit druhý gól. Vlašim byla zralá na ručník, do hry ji však vrátila chyba znojemského brankáře Hrubého. Ten neudržel míč po centru z pravé strany a odražená lopta přistála na hlavě Ondřeje Průchy, který poslal míč do prázdné brány.

Znojmo však inkasovaný gól nikterak neumlčel a stále se dralo do útoku. V deváté minutě mohl skórovat Okleštěk, ale jen těsně minul tyč. Domácí tak získali dvougólový náskok zpět až v 25. minutě. Po rohovém kopu zahrávaném nakrátko přišel centr do vápna a tam tečoval míč k pravé tyči Josef Hnaníček (Foto: Libor Duchoň). Kanonáda pokračovala i nadále. V 35. minutě šel sám na brankáře Marek Heinz a vedl si výtečně, když si počkal na vyběhnutí Tomy a podél jeho těla umístil míč do brány. Hrůzostrašných pětačtyřicet minut ze strany Vlašimi pak zakončil druhým gólem v utkání Josef Hnaníček, jenž z levé strany vápna mířil přesně ke vzdálenější tyči.

Jihomoravané svým výkonem v první půli diváky namlsali, žádné útočné manévry už se ovšem v druhé části nekonaly. Poločas sice začal z pohledu atraktivity slibně. Po rohovém kopu Čáslavi se vytvořil ve vápně Znojma velký závar, z kterého však vzešlo pouze zakončení do břevna. Pak se hrál dlouho nudný fotbal, Znojmo výrazně ubralo z nasazení a v lehčím tempu nemělo se soupeřem žádné problémy. V 83. minutě mohl probudit ochozy Helísek, ale Toma se vytasil se skvělým zákrokem. Přesto se ještě jednou skóre měnilo, v 85. minutě uzavřel účet utkání na 6:1 Marek Heinz, který tak dorovnal svojí druhou brankou v zápase oba své spoluhráče. Zkušený fotbalista má parádní formu, v pěti utkáních nastřílel šest branek. Znojmo si tak výhrou pojistilo druhou pozici a na třetí Sokolov má náskok už pěti bodů. Naopak Vlašim potvrdila statut nejhorší obrany v lize a boji o záchranu se ještě zdaleka nevyhnula.

Ohlasy

Leoš Kalvoda (Znojmo) - S výsledkem jsem spokojený. Hráli jsme dobře v první půlce. Ve druhém poločase už to bylo s vědomím, že vedeme 5:1, spíš přátelské utkání. (zdroj: Romana Holišová/znojemsky.denik.cz)

Martin Frýdek (Vlašim) - Zaspali jsme. Říkáme klukům, že si musíme dát pozor na začátek a pak v šesté minutě prohráváte 0:2. Pak díky chybě domácího gólmana jsme se dostali zpátky do hry. Místo toho, abychom to do konce poločasu udrželi, tak po chybách obrany dostaneme ještě tři góly. (zdroj: Romana Holišová/znojemsky.denik.cz)

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies