FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Přijďte na křest nového klubového autobusu!

Z n o j m o - Už zdálky nyní budou vidět znojemští soupeři, že se jejich sok bliží. Jihomoravané totiž dostanou nový klubový autobus a jak bude vypadat? To je překvapení, které můžete rozluštit v pátek od 14:00, kdy proběhne jeho slavnostní křest. Na akci budou přítomni všichni hráči A týmu, klubové vedení a nový dopravce klubu společnost Tunka autodoprava. Všichni jsou srdečně zváni!

 
 
 

Autobus v klubových barvách má již řada profesionálních týmů, nyní se mezi ně zařadí i 1. SC Znojmo FK. Po letech klub změnil autodopravce a nyní je jeho výhradním a oficiálním dopravcem společnost Tunka. Spolupráce obsahuje celou škálu zvýhodnění klubu a zajištění dopravy nejmodernějšími autobusy pro všechny věkové kategorie. Jeden z autobusů bude vyvedený v klubových barvách a stane se vlajkovou "lodí" klubu. Nebude jen k dispozici A týmu, ale i mládežnickým týmům. Pro žáky bude jistě velkým zážitkem, cestovat stejným autobusem jako jejich vzory z A týmu.


Jeden z autobusů, který bude vypravovat znojemské fotbalisty na hřiště soupeřů. Na autobus v klubových barvách si budete muset počkat do pátečního křtu.

Křest proběhne za účasti všech hráčů prvního týmu. Přítomno bude i vedení znojemské klubu a samozřejmě i zástupce společnosti Tunka.

Kdy? V PÁTEK 19. DUBNA 14:00

Kde? HORNÍ NÁMĚSTÍ, ZNOJMO


Další z autobusů, které budou vozit týmy 1. SC Znojmo.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies