FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Devatenáctka brala bod v Holici, U13 rozstřílela Vyškov

Z n o j m o - V plném proudu není jen Fotbalová národní ligy, ale také mládežnické soutěže a Znojmo si v nich tento víkend vedlo nad míru dobře. Devatenáctka vybojovala bod v Holici a i ostatní týmy se činily, U13 například rozstřílela doma Vyškov v poměru 10:3. Přehled ostatních výsledků znojemské mládeže již v článku.

 
 
 

U19, 22. kolo: 1. HFK Olomouc - 1. SC Znojmo 2:2

První jarní body devatenáctky z venkovního prostředí. A v tabulce to znamená klidný střed v podobě sedmého místa. Na čtvrtou Kroměříž však Znojmo ztrácí pouhé dva body.

U15, 22. kolo: 1. SC Znojmo - MFK Vyškov 4:3

Zápas přinesl velkou přetahovanou o výsledek, která nakonec šťastněji skončila pro Jihomoravany. Znojmu chyběly opory Rapouch a Dufek, i přes jejich absenci však tři body zůstaly doma. Dvěma góly se zaskvěl Trmal. V tabulce je Znojmo šesté a oproti většině týmů má zápas k dobru.

U14, 22. kolo: 1. SC Znojmo - MFK Vyškov 1:1

O rok mladší kategorie se už musela spokojit pouze s bodem. Vyrovnané utkání skončila remízou 1:1, když obě branky padly v první půli. Jediný gól Znojma vstřelil Burda. Jihomoravané jsou v tabulce na osmém místě.

U13, 22. kolo: 1. SC Znojmo - MFK Vyškov 10:3

Nejjednoznačnější výsledek jsme zaznamenaly u kategorie U13. Znojmo rozstřílelo Vyškov 10:3 a nedalo mu žádnou šanci. Hattrickem se zaskvěl Stupár "Zasloužené vítězství po velmi dobrém výkonu. Hráči dnes zaslouží pochvalu za odvedený výkon." komentoval vítězství znojemský trenér Libor Palička. Znojmo už dva zápasy za sebou neprohrálo v tabulce mu však patří stále 13. pozice.

U12, 22. kolo: 1. SC Znojmo - MFK Vyškov 5:4

Vyškov to ve Znojmě v uplynulém víkendu neměl vůbec jednoduché. Na body sice v kategorii U12 sahal, ale domácí nakonec o gól svého soupeře přestříleli. Velkou zásluhu na tom měly dva góly Kohoutka. V tabulce jsou znojemští mladíci na deváté pozici.

Přípravka A, 14. kolo:

Sokol Přímětice - 1. SC Znojmo 0:23
Sokol Dobšice - 1. SC Znojmo 2:4

Přípravka B. 14. kolo:

Sokol Dobšice - 1. SC Znojmo B 5:0
Sokol Přímětice - 1. SC Znojmo B 1:14

Přípravka C, 13. kolo:

1. SC Znojmo C - A.S.A. ES Únanov B 10:0
1. SC Znojmo C - A.S.A. ES Únanov 5:1

Přípravka D. 13. kolo:

1. SC Znojmo C - A.S.A. ES Únanov 8:1
1. SC Znojmo C - A.S.A. ES Únanov B 18:0

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies