FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U15 prochází poslední tři utkání marodkou a vytěžila z toho 4 body

Jiří Kotlán informuje o třech duelech U15:

 
 
 

Dne 5.5.2013 jsme doma přivítali hráče MSK Břeclav. S tímto soupeřem vždy přetahujeme o výsledek. Souboje s tímto rivalem nemají nikdy fotbalovou krásu. Takto to bylo i v tomto utkání. Před utkáním jsme se opět potýkali s marodkou a v některých případech i nadměrným přetěžováním hráčů. Nepohledné utkání skončilo spravedlivou remizou 0:0.

Dne 8.5.2013 jsme zajížděli do Hodonína na fotbalový stadion U červených domků. Pro nás to měl byt zápas, který neměl ohrozit naše postavení v tabulce. Bohužel se opět nepodařilo dát dohromady tým, který by důstojně odehrál toto utkání. Museli jsme si vypomoci hráči z U14 za což jim musíme poděkovat. V utkání byli domácí lepším týmem a zaslouženě vyhrál ostudným výsledkem 5:0.
Sestava 1.SC Znojmo:
Trmal, Kubejka, Rapouch, Dufek, Peřinka, Kulíšek, Procházka, Matěj, Fiala, Turek (65 Homolka), Pěnkava (55 Anderle)

Dne 19.5.2013 jsme v domácím utkání hráli s posledním týmem soutěže SK Líšeň.
1.SC Znojmo: Kubejka, Tóth, Fiala, Rapouch, Křišťál (36 Anderle), Švejkar, Trmal, Procházka, Švejda, Matěj, Peřinka. SK Líšeň: Petráš, Svačina, Minář (36 Kroka), Pantůček, Vašek, Baláš (55 Nimrichter), Banda, Franěk, Čech, Mako, Plch (48 Ševčík)
Na našich hráčích byla znát nervozita z předchozích utkáních. Již ve 2min se po levé straně prosadil hráč v souboji s Tóthem a přihrával na značku pokutového kopu. Tam míč sice špatně trefil hostující hráč, ale míč skončil v naši síti 0:1. V 6min nabídl z naši pravé strany Matěj skórovat Trmala, ale ten zývající bránu z malého vápna přestřelil. Ve 20min Fiala volí místo přihrávky obstřelení brankaře, ale míč šel v záklonu nad bránu. V 21min se po centru z pravé strany a nebojácným soubojem Procházky dostal míč až ke Švejkarovi a ten vyrovnává hlavou na 1:1. Ve 25min se zastřeluje Trmal,ale jeho skrytou ránu brankař uklidil na rohový kop. Ve 27min si hostující brankař zahrál na stopera a chtěl vyzrát na našeho brankaře Trmala, který se v tomto utkání stal opět útočníkem. Petrášův blafák na Trmala neplatil a ten jej připravil o míč a zároveň nabídl skórovat Procházku, který se toho rád zhostil 2:1. Ve 29min šel sám na bránu hostů Fiala, ale trefil jen vybíhajícího brankaře. Poločasovou tečku udělal Tóth střelou nad po našem rohovém kopu. V 36min Švejkar zatáhl míč po levé straně a jeho přízemní centr našel nabýhajícího Trmala. Ten se prosadil a do prázdné brány uklízí míč 3:1. V 56min za zbytečné dohrávání dostal žlutou kartu Fiala. V 67min udělal opět náš nejlépe střílející brankař Trmal tečku v západe, když se k němu dostal odražený míč po rohu a křižnou střelou zvýšil na konečných 4:1.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies