FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jarní domácí neporazitelnost čeká poslední test - Most

Jarní domácí neporazitelnost čeká poslední test - Most Z n o j m o - Famózní výsledky předvádí znojemští fotbalisté na jaře před vlastními fanoušky. Nyní je čeká doma poslední duel sezóny. Na jih Moravy zavítá zachraňující se Most. Proti němu bude Znojmo usilovat o jistotu postupu do první ligy, stačí mu k tomu pouhý bod. Ve hře je však i první místo a k tomu by Jihomoravané potřebovali pokud možno vyhrát. Na druhé klokany mají náskok tři bodů. Utkání začíná tentokrát v SOBOTU v 17:00!

 
 
 

FK BANÍK MOST - CÍL ZNÍ JASNĚ. ZÁCHRANA!

Další těžkou sezónu musí zvládnout v Mostu. Baník se už po podzimu nacházel ve velmi nezávidění hodné situace. Nejen, že se nacházel nebezpečně blízko sestupu, ale také měl problémy, zda bude mít vůbec kde hrát. Nakonec se vše vyřešilo a na jaře mohla začít mostecká jízda za záchranou. A k tomu bylo potřeba udělat i nějaké ty změny a Most rozhodně překvapil. Na místo sportovního manažera totiž přišel bývalý stoper Tomáš Řepka a pozici tiskového mluvčího zaujal známý bavič Vladimír Hron. U prvně jmenovaného je možný i návrat na trávník, ale to se musíme nechat překvapit.

1.SC Znojmo - FK Baník Most
Sobota 25.5.2013 (17:00 hod.)

Změna proběhla i na trenérské lavičce. Po prvním jarním utkání, které Baník prohrál, se ujal role kouče Zdeněk Busta. Kádr nabitý dravým mládím se pak vydal do bitvy a je pravdou, že ke svému cíli je Most tři kola před koncem ligy poměrně blízko. Můžou zato především výsledky v domácím prostředí. Tam Mostečtí zvládli především důležitý souboj se stejně ohroženou Čáslaví, kterou porazili 2:1. Jeden klíčový souboj je ještě čeká. Po utkání ve Znojmě totiž Baník sehraje duel s poslední Opavou. Klid už však může mít Most po utkání se sobotním soupeřem, musí ale uspět. Momentálně je Most na 14. místě a na poslední Opavu má nadějný pěti bodový náskok.

MOST SI NA ZNOJMO VĚŘÍ

V posledních dvou utkáních se Baník prezentoval velmi odvážným výkonem, což mu přineslo jednak remízu ve Zlíně a také výhru doma nad Karvinou. Forma Mostu je tak velmi solidní a hráči by ji chtěli převést i v utkání proti lídrovi tabulky. „Do Znojma jedeme pro tři body. Chceme mít jistotu záchrany co nejdřív a ke všemu máme šanci domácím překazit oslavy postupu, což je taky menší motivace,“ měl jasno v rozhovoru pro klubový web mostecký obránce Ondřej Běloušek.

Most má ve svém kádru několik zajímavých ven. Stěžejní postavou je jistě obránce Kevin Lafrance, který patří na svém postu ke špičce Fotbalové národní ligy. Nejen, že vyniká v obranné činnosti, ale s pěti brankami je i nejlepším střelcem Mostu. Na jaře pak Most hodně spoléhá na ofenzivní schopnosti Azize Ibragimova. Uzbek posílil Baník v průběhu jara a stihl se již dvakrát rozvlnit soupeřovu síť.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies