FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Licenční řízení

Z n o j m o - V médiích se objevila informace, že znojemský klub nedostal licenci potřebnou pro účinkování v druhé lize. Můžu znojemské fanoušky ujistit, že s licencí pro 2.ligu problém opravdu nebude.

 
 
 

V dnešním tisku, vyšla převzatá zpráva z ČTK, že náš klub nedostal licenci ani pro 2. ligu. Někteří novináři z toho hned vyvodili závěr, že skončíme v MSFL.

Rád bych za klub objasnil jaká je skutečnost. O tom, že nedostaneme licenci typu "Bronze", která je nutná pro 2.ligu jsme věděli. Jde o to, že pro nás v tuto chvíli není tento typ licence prioritou. Prioritou je licence typu "Silver", která má některé odlišnosti od té nižší. S licenčním manažerem celou záležitost průběžně komunikujeme a proto i on věděl, že některá data prostě v tuto chvíli nepředložíme, protože o nás stejně bude rozhodovat Licenční tribunál, který poté konstatuje, zda jsem dostali licenci Silver (třeba s podmínkou) nebo licenci Bronze. O tom, že dostaneme licenci nutnou pro 2.ligu rozhodně nepochybujeme, ale my chceme, tak jako naši fanoušci "výš".

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies