FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vedení klubu přijal starosta Znojma ing. Gabrhel

Vedení klubu přijal starosta Znojma ing. Gabrhel Z n o j m o - V pondělí přijal starosta Města Znojma ing. Vlastimil Gabrhel na Znojemské radnici prezidenta klubu Otu Kohoutka, trenéra A mužstva Leoše Kalvodu, sportovního manažera Michala Sobotu a technického manažera Karla Hodáka. (Další fotografie ve fotogalerii.)

 
 
 

Hned v úvodu starosta poděkoval zástupcům klubu za reprezentaci města, poblahopřál k historickému úspěchu - postupu do nejvyšší soutěže Gambrinus ligy. Za město Znojmo přislíbil veškerou podporu fotbalovému klubu ve snaze o získání výjimky v licenčním řízení. V průběhu setkání byly probrány všechny otázky, která se týkají licenčního řízení, především problémy, které skýtá rekonstrukce stadionu. Starosta informoval o prvních krocích, které již radnice podnikla právě v souvislosti s požadovanou rekonstrukcí stadionu v Horním parku. Zástupci klubu na druhou stranu panu starostovi přislíbili svoji aktivní účast při možnosti získání dotací, které jsou v tuto chvíli dostupné v rámci MŠMT.

Všichni závěrem deklarovali, že společným cílem je účast 1.SC Znojmo v následující ročníku Gambrinus ligy s prioritou, hrát domácí utkání na vlastním hřišti ve Znojmě. Obě strany jak Město Znojmo, tak klub proto udělá vše co je v jejich silách.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies