FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

SCM a SpSM i pro sezónu 2013-2014

Tribunál talentované mládeže rozhodl 4. června o přidělení zbývajících statutů SpSM a SCM pro soutěžní ročník 2013/2014. My vám můžeme přinést jen pozitivní zprávy, 1. SC Znojmo všechny své statuty obhájilo. Více už v článku.

 
 
 

Nejen licenčním řízením a případným postupem do Gambrinus ligy v těchto dnech žije náš klub. Velmi důležité a příznivé rozhodnutí dnes přišlo z Prahy. 1. SC Znojmo obhájilo své statuty střediska mládeže a obdrželo jak statut SCM, tak SpSM. Jde o velmi důležité rozhodnutí, které mládeži nejméně na rok zajistí nezanedbatelný příspěvek z Ministerstva školství mládeže a tělovýchovy. Všechny takto získané finanční prostředky jdou výhradně na činnost našich mládežnických mužstev.

Přidělení statutů se ještě může změnit na základě výsledků soutěžního ročníku 2012/2013 a případných sestupů ze soutěží. Vzhledem k tomu, že žádné sestupové starosti naše mužstva nemají, lze s jistotou říci, že na našem postavení se nic nezmění. Přejme si, aby takovýchto příznivých zpráv bylo v následujících dnech co nejvíce.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies
×
Odehrané v 11:00 |
FC Zlínsko, spolek
1.SC Znojmo FK