FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Akce! Kup si dres 1.SC Znojmo a získej vstupenku na Teplice

Akce! Kup si dres 1.SC Znojmo a získej vstupenku na Teplice Je potřeba se řádně připravit na fandění! Pojďme ukázat jednotnost fanouškovské obce 1. SC Znojmo a oblékněme se do klubových barev! Podrobnosti dále v článku.

 
 
 

Od nynějška do prvního utkání s Teplicemi je pro vás připravena následující akce. Kdo si koupí dres (cena 550,-Kč včetně DPH), dostane k němu i vstupenku na zápas s Teplicemi. Objednávat můžete u technického manažera Karla Hodáka na hodakkarel@centrum.cz či volejte na +420777162810 nebo ve fotbal baru na znojemském stadionu. K vyzvednutí budou dresy asi od 8.7. K dispozici jsou tyto velikosti: S, M, L a XL (větší na objednání). Kdo by chtěl na dres i číslo a například jméno, připlatí si 100,-Kč.

Naše dresy pro fanoušky se dají koupit i v dětských velikostech a to na děti cca 4-5 let (vel. 110) a pak ve velikosti cca 130 na 7-10 let.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies