FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vyhlašujeme vítěze naší tipovačky FNL

Vítězem se stal Vladimír Fridrich, který ze 30 odehraných zápasů našeho týmu ve FNL správně natipoval hned 7! Vyhlásili jsme ale i další místa:

 
 
 

Na druhém místě se umístil se třemi správnými tipy Robert Knebl.

O třetí místo se dělí hned pět tipujících: Přemysl Kratochvíl, Roman Novotný, Tomáš Novák, Oldřich Barnet, Jiří Malár a tipující pod přezdívkou tobiczek.

S jedním správným tipem celosezonní soutěž dokončilo dalších pět tipujících.

Gratulujeme všem úspěšným tipérům a děkujeme za účast v soutěži nejen jim, ale i všem těm, kteří se rovněž pokoušeli uhádnout výsledky našeho A-týmu v soutěži, ale nepodařilo se. Doufáme, že všechny těší postup našeho týmu do Gambrinus ligy. I tam budete moci tipovat. Hledejte na hlavní stránce ve Fanzoně.

A co naši úspěšně tipující vyhráli? Za 1.místo to bude prvoligový dres 1.SC Znojmo FK podepsaný hráči A-týmu. Druhé místo znamená 2 volné vstupenky na zápas s Viktorií Plzeň do VIP a třetí místo je jedna vstupenka na zápas se Spartou Praha. Výherci budou mít výhry připraveny ve fotbal baru na znojemském stadionu. K vyzvednutí budou v týdnu od 15.7.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies