FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Letní příprava to není jen hřiště aneb A tým v posilovně

Letní příprava to není jen hřiště aneb A tým v posilovně Z n o j m o - Letní příprava to není jen trénink na hřišti a zápasy, ale také posilovna. Příprava A týmu už sice skončila, ale my jsme zalovili v archivu a vy tak můžete nahlédnout, jak jednoho červencového dne znojemští fotbalisté trénovali v posilovně. Trénink byl zaměřen především na tzv. TRX - závěsný posilovací systém.

 
 
 

Hráči byli rozděleni na dvě skupiny, jedna se věnovala TRX, kde byl přítomen i instruktor. Druhá skupina měla vlastní program a mohla využít libovolných zařízení posilovny. Po určitém časovém intervalu se obě skupiny prohodily.


Emir Zeba v akci. Za ním si můžete všimnout s činkou Radka Buchty.

Závěsné posilovací zařízení v akci. Místnost s TRX obsahovala několik stanovišť, přičemž na každém se dělal jiný úkon. Fotbalisté věděli dobře, co mají dělat, protože byli pod dohledem instruktora. Na fotu jste určitě poznali Tomáše Cihláře.

TRX je název pro závěsný posilovací systém. Pomáhá při tréninku a rozvoji síly a na TRX můžeme použít několik řad sestav cviků. Obšírný článek na téma TRX můžete najít ZDE.


Tady obšírnější pohled na místnost s TRX. V popředí odfukující Tomáš Okleštěk.

Na tomto videu si můžete prohlédnout znojemské fotbalisty při posilování na TRX přímo v akci.


Václav Tomeček drží rovnováhu na posilovacím míči.

Znojemský kapitán Todor Yonov si vybral rotoped.

Brankář Petr Drobisz a jeho práce s míčem, tentokrát však o hodně větším, než je ten fotbalový
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies