FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

(Aktualizováno) Staňte se členy Fanklubu a získejte výhody!

(Aktualizováno) Staňte se členy Fanklubu a získejte výhody! Z n o j m o - Máte rádi fotbal? Jste fanoušky 1.SC Znojmo FK? Tak neváhejte a staňte se členy oficiálního Fanklubu. Je to opravdu jednoduché. Co vám členství přinese? Samozřejmě různé výhody v podobě slev na vstupenky, či klubové suvenýry. Proto neváhejte a připojte se. Více informací se dozvíte uvnitř článku.

 
 
 

Co získáte?

Ty, kdo se připojí k oficiálnímu Fanklubu 1.SC Znojmo FK, čeká řada výhod. Členové budou mít k dispozici vstupenky (stadion Srbská, sektor N) na domácí zápas za 60kč (stávající cena 80kč, na krytou tribunu 110kč). Vstupenkami to však nekončí, členové fanklubu budou mít i slevu na veškeré fan zboží 25% a budou zváni i na akce klubu.

Co je nutné pro registraci?

Registrace prozatím probíhá nahlášením údajů na e-mailovou adresu 1.scfanklub@gmail.com, do budoucna chystáme i jiné formy registrace. Pro registraci je nutné, abyste uvedli jméno a příjmení, bydliště, kontaktní email a telefonní číslo kvůli komunikaci s klubem ohledně cest na venkovní zápasy.

Marketingový manažer 1.SC Znojmo FK Michal Bělák k otázce Fanklubu

Informace ohledně fanklubu 1.SC Znojmo FK jsou následující. Minulý týden proběhla schůzka mezi mnou a zde na fóru dobře známým zapáleným fanouškem s nabídkou, že by stál v čele rodícího se fanklubu. Dotyčný s nápadem souhlasil, ale měl obavu, že by mohl v tomto zůstat osamocen. Současná aktivita, tedy registrace prvních členů, je především snahou o zjištění, kolik lidí by tvořilo první, zakládající skupinu fanoušků.

V současné době již mám tolik registrací, že obava dotyčného v otázce zájmu o vstup do fanklubu je zažehnána. K informacím, které jsou součástí registrace, mám přístup pouze já a ihned po založení fanklubu je předám zvolenému člověku. Co se týká nabídky pro členy fanklubu, tak v současné době platí sleva na vstupné do vyhrazeného sektoru (sektor N) a sleva ve fanshopu. Dalším bonusem budou přednostní pozvánky na akce klubu a další bonusy budeme rádi, když navrhne samotný fanklub a my určitě vyjdeme vstříc.

Cílem fanklubu je také spojení fanoušků nejen ze Znojma, ale i z jiných částí našeho regionu. Právě fanoušky z okolních vesnic budeme v dohledné době kontaktovat a doufáme, že se v počtu vice, než hojném připojí k této myšlence. Je pravda, že tento krok je dělán celkem narychlo, ale doufáme, že některé prvotní drobné nedostatky omluvíte a již v pátek podpoříte kluky v hledišti. Pro registrované členy fanklubu platí již teď možnost zakoupení zvýhodněného vstupné a to ve Fotbal baru. Ověření zda je člověk registrován ve fanklubu, bude pomocí seznamu, který bude denně aktualizován. V případě jakýchkoliv dotazů, připomínek a nápadů mě kontaktujte na e-mail: michal.belak@me.com.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies