FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Hra po stranách je silnou zbraní Teplic, varuje Radim Nepožitek

Hra po stranách je silnou zbraní Teplic, varuje Radim Nepožitek Z n o j m o - Na Dukle prožil Radim Nepožitek stejně jako celý tým povedený zápas. Nyní však všechny společně čeká další těžký boj. V prvním domácím utkání přivítá Znojmo na stadionu na Srbské Teplice. Soupeře, který v prvním kole ukázal velkou útočnou sílu. Bodovat tak nebude nic jednoduchého. Radim však věří, že Jihomoravané dokáží získat všechny tři body.

 
 
 

Jaká vládne v klubu atmosféra po remíze na Dukle a premiérovém bodu?
Jsem rádi, že jsem z Dukly odvezli alespoň bod, i když podle průběhu utkání jsem měli určitě navíc. Bod je ale jako premiéra v lize určitě dobrý. Hlavně, abychom sbíraly body dále.

Pro tebe hrát první ligu asi nebyla taková změna jako u většiny tvých spoluhráčů, protože jsi už nějaké ligové starty nasbíral za Sigmu Olomouc?
První ligu už jsem hrál před nějakým časem, takže mám furt takovou mezeru - první liga, druhá liga. Vždy je to tak trochu nové, když nastoupím. Myslím, že kluci se s tím poprali stejně jak já a nedělal bych v tom rozdíl, já těch ligových startů až tolik nemám.

Šlo vidět, že u tebe nervozita nehrozí. Deník Sport tě vyhlásil dokonce hráčem zápasu.
Já nejsem trémař, jsem spíše povahou flegmatik, a to je pro fotbal poměrně dobrá povaha, že si z toho nic neděláte.

Po utkání tě však čekala menší nepříjemnost. S Václavem Tomečkem jste strávili poměrně velkou dobu na dopingové kontrole.
Jednou jsem byl na dopingu ještě v Olomouci a taky jsem tam byl kolem hodiny. To je ale asi normální stav, že to prvně nejde a je potřeba delší čas.

Co by jsi řekl k příštímu soupeři - Teplicím?
Myslím si, že je to pro nás hratelný soupeř. Nesmíme ale nic podcenit. Hrají hodně po stranách, na což si musíme dávat pozor. Myslím, že tři body by měly zůstat ve Znojmě, respektive v Brně.

Takže hra po krajích bude největší zbraní Teplic?
Mají tam nové hráče ze zahraničí, kteří teď v prvním kole dávali góly. Dávají nebezpečné centry. Myslím, že budou hrát přes kraje, protože střed bude přehuštěný.

Asi není moc příjemné trénovat, když panují takto velká vedra?
Tak je to naše práce a na tréninky chodit musíme. Trenér tréninky uzpůsobuje, dává je dříve. Musíme se s tím nějak poprat.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies