FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Leoš Kalvoda před Jihlavou

Trenér Leoš Kalvoda před Jihlavou Z n o j m o - Znojemské fotbalisty čeká již v pátek další bitva v Gambrinus lize. Ke třetímu kolu tentokrát zajíždějí do Jihlavy a může to být zápas v mnoha aspektech důležitý. Pokud by se Znojmu na Vysočině povedlo vyhrát, odskočilo by Jihlavě v tabulce na pět bodů. K příštímu soupeři se tradičně vyjádřil Leoš Kalvoda.

 
 
 

Co byste řekl k příštímu soupeři, kterým bude Jihlava?
Jihlavu jsem viděl hrát se Spartou. Sparta ji v tom utkání přehrála, ale z tohoto nemůžeme moc vycházet, protože proti nám bude Jihlava hrát asi trošku jinak. Proti Spartě byli moc zalezlí, na nás se určitě předsunou. Je to soupeř, který má velmi nebezpečné standardní situace zahrávané Kolouškem a Vaculíkem, na to se musíme připravit a dát veliký pozor. Kdyby jsem to nějak podcenili, tak by se to nemuselo vyplatit, za Jihlavu hraje Šourek, Kopic, Šimonek, Karlík, to jsou všechno urostlí borci. Ze standardních situací Jihlava hodně těží a šlo to vidět i proti Spartě.

Myslím si, že s Jihlavou se dá hrát. Je to soupeř, s kterým bychom nechtěli prohrát. My samozřejmě nechceme prohrát s žádným soupeřem, s Jihlavou je to ale speciální, je to tak trochu derby. Bude to určitě trochu vyhecované a hlavně Jihlava nemá v tabulce zatím žádný bod a bude dělat vše proto, aby doma s nováčkem vyhrála. My se jí to samozřejmě budeme snažit překazit.

Bude to pro vás takový první klíčovější zápas? Jihlava může být konkurentem v boji o pozice v tabulce.
Za tři zápasy může být vše úplně jinak. Jihlava může třeba třikrát po sobě vyhrát a má devět bodů. V tříbodovém systému je to otázka dvou tří utkání, které se povedou nebo nepovedou a tabulka je hned vzhůru nohama.

Je to pro nás důležité utkání. Jihlava je druhým rokem v Gambrinus lize a hodně investovala do posílení mužstva, my jsme takové možnosti neměli. Jihlava je kvalitní tým, což ukázala i minulou sezónu, že jí nevyšel začátek, nemusí nic znamenat. Na střed tabulky Jihlava určitě má.

Soupeř bude určitě pod tlakem, na svém kontě nemá po dvou utkáních ani bod a další ztráta právě se Znojmem by mu mohla nadělat velké problémy.
Už jsem naznačil, že Jihlava udělá vše proto, aby doma bodovala naplno. Protože když to beru z jejího pohledu, byla by to pro ně asi velká ztráta.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies