FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Pohár České Pošty začíná pro Znojmo utkáním v Třebíči

Pohár České Pošty začíná pro Znojmo utkáním v Třebíči Z n o j m o - Znojmo bylo poprvé nasazeno do domácího poháru jako prvoligový celek do druhého kola. V něm narazí v této soutěži za poslední roky na tradičního pohárového soupeře - HFK Třebíč. Svěřenci trenéra Kalvody jsou jasným favoritem a mohou horáckému klubu oplatit loňské vyřazení. Utkání začíná v úterý od 17:00.

 
 
 

Třebíč dosáhla v minulé sezóně velkého úspěchu, kdy po dlouhých osmapadesáti letech postoupila z divize do MSFL. Bylo to i díky dvěma znojemským hráčům, kteří působili v Třebíči na hostování - Lukáš Podzemský, Jiří Zifčák. Oba hráči si prodloužili hostování i v této sezóně, navíc se k nim připojil ještě Tomáš Lukáš. Vstup do nového ročníku MSFL se ale nováčkovi příliš nevydařil a po dvou kolech je na posledním místě. Je však pravdou, že horácký tým měl poměrně těžký los. Doma podlehl těsně Zábřehu a pak venku nestačil na ambiciózní Prostějov.

HFK Třebíč - 1.SC Znojmo FK
Úterý 20.8.2013 (17:00 hod.)

Vraťme se ještě jednou k minulé sezóně. V té se dařilo Třebíči nejen v divizi, ale také v Poháru České Pošty. Tam se totiž svěřenci trenéra Libora Zelníčka probojovali až do osmifinále. Cestou vyřadili Vrchovinu, Polnou a po penaltách právě Znojmo. Ve třetím kole pak zdolala Třebíč Králův Dvůr. Slovácko už ale poté bylo nad síly tehdy divizního celku. I tak platí osmifinále za jeden z největších úspěchů Třebíče.

Pohárová střetnutí Třebíč - Znojmo

Ročník 2003/2004 (1. kolo): HFK Třebíč – 1.SC Znojmo 1 : 0 
Ročník 2006/2007 (1. kolo): HFK Třebíč – 1.SC Znojmo 0 : 3 
Ročník 2009/2010 (3. kolo): HFK Třebíč – 1.SC Znojmo 0 : 1 
Ročník 2010/2011 (2. kolo): HFK Třebíč – 1.SC Znojmo 2 : 1 
Ročník 2012/2013 (2. kolo): HFK Třebíč – 1.SC Znojmo 1 : 0 (0 : 0, pen. 7 : 6)

Jediným cílem je postup, říká před Třebíčí Leoš Kalvoda

S jakými cíli jedete do Třebíče?
Tam je jeden jediný cíl, a tím je postup.

Budete nějak měnit sestavu, která nastupuje v lize?
Příležitost dostanou hráči, kteří nemají takové vytížení. Samozřejmě jsou to hráči širšího kádru a jediným cílem je postup, a ten by měli splnit.

Máte nějak Třebíč nasledovanou. Co k ní můžete říct?
Hrají tam naši hráči Lukáš, Podzemský a Zifčák. Hráče Třebíče známe, vypadli jsme s nimi minulý rok v poháru a kádr se až tolik nezměnil. Mají dobrého gólmana Lukáše Zrzavého, ale ten je momentálně zraněný. A v obraně mají šikovného stopera Komínka. I my jsme se o něj trochu zajímali. Pak mají v útoku Floriána, což je jejich střelec. Sice ve třetí lize ještě neuhráli ani body, ale tyto zápasy jsou úplně o něčem jiném. Třebíč se vyhecuje, u nás nedej Bože, aby došlo k nějakému podcenění, protože pak by to mohlo dopadnout jako loni.

Bude v poháru chytat místo Vlastimila Hrubého Petr Drobisz?
Ano, bude chytat Petr Drobisz.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies