FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Před utkáním si něco řekneme a pak je to jinak, mrzí R. Nepožitka

Před utkáním si něco řekneme a pak je to jinak, mrzí R. Nepožitka B r n o - Hodně zklamaný byl po utkání se Slavií Radim Nepožitek. Nebylo divu, Znojmo stále čeká na první výhru v Gambrinus lize a proti trápící se Slavii byla dobrá možnost čekání ukončit. Jihomoravanům se však vůbec nepovedla první půle, která je také nakonec stála všechny body. V druhém části měl sice náš tým několik šancí na vyrovnání, ale skórovat se nepodařilo.

 
 
 

Zápas se vám asi nebude hodnotit příliš dobře. Kde byla hlavní příčina prohry se Slavií?
Hlavní potíž byla hlavně v tom, že jsme první poločas neběhali a nebyli jsme tak důrazní jako Slavia. Druhý poločas už byl lepší, ale ten první...

Čím to je, že vám první poločasy nevycházejí? Něco podobného bylo i v Jihlavě a Jablonci.
Nevím, potřebujeme asi vždycky dostat facku v podobě inkasovaného gólu, abychom pak začali hrát. Něco si říkáme v šatně před zápasem a pak hrajeme jinak. Nerozumím tomu.

Byla o přestávce v kabině velká bouřka?
Musela být bouřka, po takovém prvním poločasu nemohlo nic jiného následovat.

Zápas se Slavií byl asi o tom jediném gólu?
My jsme měli v druhé půli ještě docela dost šancí, Slavia měla asi jednu, nebo dvě. Bohužel se nám ale nepovedlo vyrovnat. V Jablonci nám tam spadlo vše, teď nic.

Mrzí vás prohra o to více, že Slavia byla po debaklu s Teplicemi hodně dole?
My jsme si to nechtěli připouštět, aby nedošlo k nějakému podcenění, ale na Slavii bylo na začátku vidět, že měli sklopené hlavy, měli jsme toho využít. Pak dal ale soupeř gól a zvedl se. Rozhodly naše neproměněné šance.

Vy sám jste měl jednu velkou šanci na vyrovnání, asi se nedalo zakončovat jinak, i vzhledem k tomu, že nebylo moc času?
Času jsem měl málo, ale asi jsem to měl zakončovat bokem. Zakončoval jsem to bodlem a trefil jsem Černého, který měl i trochu štěstí.


Radim Nepožitek to neměl v utkání vůbec jednoduché, jakmile se dostal k míči, hned u něj byl důrazný hráč Slavie. (Foto: Roman Kantor)

Z tribuny se občas mohlo zdát, že rozhodčí některé sporné okamžiky na znojemský tým pouští.
Nemyslím si, že rozhodčí pískal špatně. Dělali jsme v druhé půli hodně faulů, bylo jich asi třicet. Soupeř měl hodně standardek a tady tím jsme se strašně zpomalovali, protože jsme se chtěli dostat do tempa.

Na Srbské jste doposud ze tří zápasů nedali ani gól. Nesvazuje vás "domácí" prostředí?
To si nemyslím. My hrajeme v podstatě všechny zápasy venku, i když přijedou fanoušci, tak Srbská není našim domovským stadionem. My se s tím ale musíme poprat a hlavně vyhrávat.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies