FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Od Salzburgu pořádná facka

Od Salzburgu pořádná facka S a l z b u r g / Z n o j m o - Nepříjemnou porážku schytal náš tým v Salzburgu. Klub, který oplýval na podzim skvělou formu, nastřílel Znojmu osm branek. Zvláště v první půli se strhl ze strany Rakušanů velký útočný uragán a výsledkem bylo sedm branek. Vysoká porážka sice není důvod k radosti, ale začátek přípravy je o odhalování chyb a nalezení optimální sestavy.

 
 
přípr., sobota 11.1.2014
FC Red Bull Salzburg - 1.SC Znojmo FK  8:0  (7:0)
Branky: 5. Ulmer, 8. Soriano (pen.), 23. a 32. Alan, 37. Yonov (vla.), 42. Kampl, 45. Schwegler, 53. Zulj.
FC Red Bull Salzburg: Walke – Schwegler, Ramalho, Hinteregger, Ulmer – Kampl, Ilsanker, Leitgeb, Mane – Alan, Soriano.
Druhá půle: Gustafsson – Teigl, Klein, Schiemer, Švento – Meilinger, Lazaro, Berisha, Fountas (85. Dossou), Zulj, Reyna.
1.SC Znojmo FK: Hrubý – Mudra, Jonov, Hnaníček, Helísek – Lacko, Haurdić – Crnkić, Faouzi, Vukadinović – Vašíček.
Do 2. poločasu zasáhli: Odehnal, Wakuj, Buchta, Mujagić, Čtvrtníček.

Komentář k zápasu

Domácí se pustili do našeho týmu velmi zostra. Zajímavostí ve znojemské sestavě bylo to, že v celé záloze nebyl ani jediný Čech. Nicméně záloha bude mít v přípravě jistě několik variant, než se vykrystalizuje ta optimální. Jak už bylo zmíněno Red Bull vstoupil do utkání velmi aktivně. Salzburg nastoupil v nejsilnější sestavě a bylo to znát. Už v páté minutě se prosadil Andreas Ulmer, jenž skóroval z přímého kopu. Už o tři minuty pak druhou branku přidal Jonatan Soriano z pokutového kopu. Tady už začínalo být jasné, že vše nepůjde jako na drátkách.

Salzburg měl nadále řadu šancí a brankář Walke řešil jen ojedinělé střeleckého pokusy Znojma jako například v případě Vašíčka. Ve 23. minutě se měnilo opět skóre, když se po rohovém kopu dostal k zakončení Alan. Stejný hráč pak přidal o devět minut i další branku a rakouský tým rozhodně nechtěl polevit. V závěru půle ještě vsítil další tři branky, když si vlastní gól dal Todor Yonov a pak se trefili Kevin Kampl a Christian Schwegler. Po poločase tak vypadalo skóre velmi zlověstně.

Ve druhém dějství se obě sestavy prostřídaly. Salzburg poslal na hřiště v podstatě novou jedenáctku. Ta sice Znojmo také zlobila, ale zdaleka už to nebyla taková ofenzivní smršť. Náš tým nakonec kapituloval už jen jednou, když se prosadila nová posila Salzburgu Robert Zulj. Red Bull pak kopal v utkání ještě druhý pokutový kop, Berisha ale nebyl úspěšný. Střídajícího gólmana Gustafssona nejvíce zaměstnával ze znojemského týmu Hidetoši Wakuj. Čestného úspěchu se ale Jihomoravané nedočkali.

 
Zápasový servis

Reportáž

Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies