FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ve druhém utkání byly úspěšnější Budějovice

Ve druhém utkání byly úspěšnější Budějovice Č. B u d ě j o v i c e / Z n o j m o - Druhé přípravné utkání s Budějovicemi už nebylo zdaleka tak bohaté na góly, síť se totiž rozvlnila pouze jednou. Domácí měli více ze hry a právě oni v 64. minutě rozhodli brankou Kaloda o své výhře. Znojmu už se v závěrečných minutách nepovedlo vyrovnat. Nedělní zápolení s Českými Budějovicemi tak skončilo na zápasy 1:1.

 
 
přípr., neděle 12.1.2014
SK Dynamo České Budějovice - 1.SC Znojmo FK  1:0  (0:0)
Branky: 64. Herzán.
ŽK: Drobisz.
Rozhodčí: Jílek.
SK Dynamo České Budějovice: Lešňovský – Hašek, Machovec, Lengyel, Hanzlík – Poliaček (62. Antunovic), Herzán, Brunclík, Klesa, Kadula (83. Chmelo) – Kalod.
1.SC Znojmo FK: Drobisz - Uchenna (46. Haurdić), Hudec, Odehnal, Helísek - Wakuj, Buchta - Gál Andrezly (46. Mudra), Faouzi, Lukáš - Čtvrtníček (46. Hnaníček).

Komentář k zápasu

Ihned po skončení prvního duelu s Českými Budějovicemi byl připravený další se stejným soupeřem. Do boje se tak vrhla druhá skupina hráčů v bráně s Petrem Drobiszem. První šance byla k vidění již v osmé minutě. Kalod se po zaváhání obrany dostal k míči, ale svoji přízemní střelou se mu Drobisze překonat nepovedlo. Kalod byl i u další zajímavé situace, když hledal na hrotu Poliačeka, kterému chybělo k zakončení opravdu málo. Náš tým se soustředil především na pozornou obranu a pokud se ukázal v ofenzivě bylo to po rychlých brejcích.

Více ze hry tak měli i nadále domácí. V 39. minutě zahrávali Jihočeši rohový kop, po kterém míč nepříjemně poskakoval v pokutovém územím, naštěstí ho ale nikdo z hráčů Budějovic nedokázal poslat na bránu. Do kabin se tak šlo za bezgólového stavu.

Ve druhé půli se obraz hry moc nezměnil. Znojmo ale více hrozilo, a to především z pravé strany zásluhou Helíska a střídajícího Haurdiće. Na nějakou výraznější šanci to ale nestačilo. Naopak v 64. minutě se poprvé a také naposled měnilo v zápase skóre, když svoji střelou z dvaceti metrů uspěl Ondřej Herzán.

Náš tým mohl vyrovnat v 75. minutě, kdy měl dobrou šanci Lukáš. Jeho střela ale nakonec jen těsně minula tyč. V závěru utkání už se Znojmo do žádné větší možnosti nedostalo. Pohnout skórem mohl ještě domácím Chmelo, ale z hranice malého vápna přestřelil bránu.

 
Zápasový servis

Reportáž

Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies