FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ve druhém utkání v kombinované sestavě úspěšnější Olomouc

Ve druhém utkání v kombinované sestavě úspěšnější Olomouc O l o m o u c - Ve druhém utkání středečního dne nastoupilo Znojmo v kombinované sestavě doplněné o juniory proti béčku Olomouce. Z vítězství se tentokrát radovali domácí a oplatili tak Znojmu pomyslně prohru z utkání Tipsport ligy. Jediný gól našeho týmu se urodil po vlastní brance Sigmy.

 
 
 

SIGMA OLOMOUC - 1.SC ZNOJMO FK 3:1 (2:1)

Branky: 6. Vepřek, 18. (pen.) Buchvaldek, 73. Štěrba - 14. Olomouc vlastní.

Sestava Znojmo: Doleček - Hříbek, Jurić, Odehnal, Cihlář - Hrazdílek, Buchta - Lukáš, Stáňa, Celik - Kirschner. Do 2. půle zasáhli: Konvalina - Vukadinović, Uchenna, Reljić.

Sestava Olomouc: Reichl – Hladík, O. Ševčík, Koutný, Vepřek (26. Kalvach) – Holub, Texl, Richter, Vichta – Chorý, Buchvaldek.
2. pol.: Chvěja – Hála, O. Ševčík, Štěrba, Jemelka – Tomeček, Kalvach, P. Ševčík, Stříž, Langer – Chorý (61. Buchvaldek).

Olomouc byla od úvodu zápasu lepším týmem. Domácím se dařilo vyhrávat většinu soubojů. Tento fakt se projevil hned na začátku utkání, kdy se prosadil Vepřek, který vymetl z přímého kopu šibenici Dolečkovy brány. Znojmu se ale podařilo poměrně rychle na tuto branku odpovědět, když si soupeř vstřelil vlastní gól. Aktivitu Sigmy to ale nikterak nenalomilo a v 18. minutě jí vrátil vedení z penalty Buchvaldek.

Znojmo se do nějaké další větší šance v první půli prakticky nedostalo. Vázla kombinace, a jak už bylo zmíněno soupeř byl důraznější. Do druhé půle se tak šlo za příznivějšího stavu pro Olomouc.

Do druhého dějství se zapojil i Václav Tomeček, který na podzim hostoval ze Sigmy ve Znojmě a sledoval prakticky stejný obraz hry jako v první půli. I přesto se ale Jihomoravané dostávali do více šancí. V 59. minutě pálil Reljić, jeho střelu gólman neudržel a zachránilo ho až tyč.

Pak už ale zase hrozila Sigma. V 65. minutě zahrávala po malé domů nepřímý kop, ale neprostřelila znojemskou zeď. Třetí branky se ale přece jen dočkala, když se v 73. minutě prosadil Štěrba a uzavřel tak skóre tohoto utkání.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies