FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Kalvoda po Olomouci

Trenér Kalvoda po Olomouci O l o m o u c - Poměrně spokojený byl trenér Leoš Kalvoda s výkonem svého týmu v utkání Tipsport ligy proti Olomouci. Viděl i chyby, ale na jejich vychytání má Znojmo v přípravě ještě dostatek času. Stále se však hledá další útočník, který by v případě potřeby dokázal nahradit Václava Vašíčka. V rozhovoru padlo i jméno Martina Fenina.

 
 
 

Jak jste viděl utkání se Sigmou?
Já myslím, že to bylo kvalitní utkání na to, že jsem v třetím týdnu přípravy. Byly tam kvalitní fotbalové akce. Byl jsem spokojený. Pro diváka to byl vhledem k bezbrankovému skóre asi nudný zápas, ale ze svého pohledu, co se týká souhry, jsem byl spokojený. Samozřejmě tam byly i chyby, ale na jejich eliminaci máme dostatek času.

Jak vypadá situace ohledně Petera Gála Andrezlyho?
Zájem jsem o něj měl, ale nedomluvilo se to. Stále však o něj bojuji, myslím, že by nám pomohl. Stále také čekám, jak se vyvine situace s Nepožitkem. Pokud by to nevyšlo mám v Sigmě vyhlídnutého ještě jednoho hráče (Plšek pozn. red.).

Myslím, že teď už to můžeme prozradit. Jste v kontaktu i s Martinem Feninem.
Kontaktoval jsem Martina Fenina, ale on má i jiné nabídky. Stále hledáme k Vašíčkovi útočníka, protože za něj nemáme v případě zranění náhradu. Martin mi má na konci týdnu volat. Můžeme mu nabídnout, že by se u nás mohl nastartovat.

Dnes nastoupil Emir Zeba. Jak vypadá jeho situace?
Emira zřejmě pošleme na hostování.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies