FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Tipsport ligu uzavřeme duelem s druholigovým Frýdkem-Místkem

Tipsport ligu uzavřeme duelem s druholigovým Frýdkem-Místkem Z n o j m o - První fáze přípravy před soustředěním v Turecku pomalu míří do finále. Na Znojmo čekají v sobotu opět hned dva zápasy. V tom prvním uzavře náš tým v Brněnských Ivanovicích proti Frýdku-Místku své účinkování v Tipsport lize. V tom druhém pak v kombinované sestavě doplněné o juniory nastoupíme v Jevišovicích proti divizním Tasovicím.

 
 
 

MFK Frýdek-Místek si mnozí fanoušci mohou pamatovat z bojů v MSFL už z dob SKP Znojmo - Rapotice (sezóna 1991/92. Dvakrát postoupilo Znojmo do výši ligy právě na úkor tohoto klubu. Frýdek má ale z druhou ligou bohaté zkušenosti. Největším úspěchem je dokonce účast v první lize v ročníku 1976/77, a to musíme vzít potaz ještě konkurenci slovenských týmů.

1.SC Znojmo FK - MFK Frýdek-Místek
Sobota 25.1.2014 (14:00 hod. - Brněnské Ivanovice)

Zpátky na výsluní se drala Lipina v této sezóně. Jako nováček Fotbalové národní ligy měl Frýdek famózní nástup a dlouho se držel na špici tabulky, navíc na Lipinu chodili fantastické návštěvy. Postupem však forma opadla a po podzimu se nachází Frýdek-Místek na 12. pozici. Předsezónní cíl - zachránit se v lize - se ovšem daří úspěšně plnit.

V Tipsport lize živila Lipina dlouho šanci na postup do semifinále. Rozhodovalo se nakonec v posledním utkání, v kterém nakonec Frýdek podlehl favorizovanému Baníku 2:4. Byla to vůbec první prohra nováčka druhé ligy v turnaji a nakonec ho sesadila "až" na třetí místo základní skupiny.

1.SC Znojmo FK - Sokol Tasovice
Sobota 25.1.2014 (14:00 hod. - Jevišovice)

Z kádru Frýdku-Místku zaujme znojemského fanouška určitě jméno Radka Coufala, který na jaře roku 2011 působil právě ve Znojmě. Dalším zajímavým hráčem je brazilský obránce Thiago Silveira, či záložník Tomáš Vrťo, který má prvoligové zkušenosti z Baníku Ostrava, stejně jako například Dalibor Vašenda. Nově pak Lipina posílila o Martina Uvíru, Petra Cigánka a Marko Milunoviće. Posílit Frýdek by pak měl i Petr Zapalač z Viktorie Žižkov, který stejně jako Radek Coufal dříve oblékal dres Znojma.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies