FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Hráči, kteří odlétají na soustředění do Turecka

Hráči, kteří odlétají na soustředění do Turecka Z n o j m o - V 9:30 sraz, v 10:30 odjezd do Vídně. Z vídeňského letiště pak odlet do Turecka, takový je dnešní plán znojemského týmu. V následujícím článku se dozvíte, kteří hráči na soustředění vyrazili a také, kde bude jejich dočasné domoviště. Návrat zpět do Česka je naplánován na 6. února.

 
 
 

SOUSTŘEDĚNÍ V TURECKU 28.1. - 6.2. 2014

KÁDR: 1. Vlastimil Hrubý, 2. Petr Drobisz 3. Jiří Doleček - 4. Jan Mudra, 5. Roman Hříbek, 6. Todor Yonov, 7. Daniel Odehnal, 8. Josef Hnaníček, 9. Tomáš Cihlář, 10. David Helísek, 11. Radek Buchta, 12. Matúš Lacko, 13. Miloš Reljić, 14. Nermin Crnkić, 15. Václav Vašíček, 16. Anes Haurdić, 17. Bourenane Faouzi, 18. Marko Jurić, 19. Peter Gál-Andrezly, 20. Bronislav Stáňa, 21. Erik Liener, 22. Kubilay Yilmaz, 23. Ali Alaca, 24. Abdullah Celik.

S týmem do Turecka neodcestuje zraněný Martin Hudec. Emir Zeba, Tomáš Lukáš a Jiří Zifčák budou na jaře hostovat. S devatenáctkou pak budou trénovat a doma zůstávají Kirschner, Uchenna, Varaja a Honz.

Výprava bude v Turecku bydlet v hotelu Grand Park v Laře v provincii Antalya. Během pobytu se střetne ve třech přípravných utkáních - Machačkala, Karjat Almaty, Poltava.


Grand Park Lara. Foto: grandparklara.com

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies