FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Nepříjemná zpráva z Turecka, Roman Hříbek má zlomenou ruku

Nepříjemná zpráva z Turecka, Roman Hříbek má zlomenou ruku L a r a / Z n o j m o - Velkou smůlu si vybral obránce Roman Hříbek, když si na podzim vykloubil loket. V lednu se naplno zapojil do zimní přípravy a obrovská smůla ho bohužel potkala i v novém roce. Na tréninku při soustředění v Turecku si totiž zlomil právě operovanou ruku.

 
 
 

Nepříjemná událost se udála při středečním tréninku, kdy v jednom z běžných soubojů Roman upadl tak nešťastně, že si zlomil na podzim operovanou ruku. Podle informací technického manažera Karla Hodáka měla být zlomena právě kost, kde měl znojemský obránce navrtané šrouby, které mu měly zraněný loket držet.

Soustředění tak pro Romana logicky končí. Měl absolvovat operaci už v Turecku, ale nakonec se vrací do ČR. Jak dlouho bude trenéru Kalvodovi v kádru chybět, zatím není známo. Doufejme, že se do Roman rychle do pořádku a smůlu už si vybral a vyhne se mu příště obloukem.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies