FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

I U12 se pilně připravuje na jaro

Z n o j m o - Nejen A-tým, ale i mládežnické týmy se připravují na jarní část sezóny. Jedním z nich je i U12 pod vedením trenéra Jiřího Kotlána. Jeho svěřenci už také v novém roce absolvovali první halové turnaje. Více už v článku.

 
 
 

U12 začala zimní přípravu v pondělí 6. ledna. Pravidelně se tým schází k tréninkům třikrát týdně - v pondělí na umělé trávě za znojemským stadiónem, ve čtvrtek v tělocvičně ZŠ Mládeže. V týmu se objevil jako staronová tvář Tomáš Prodělal a na postu asistenta bývalý hráč Znojma Oldřich Helebrant.

Samozřejmě nezůstalo jen u tréninků. O uplynulém víkendu se Znojmo účastnilo prvních halových turnajů. V sobotu 25.1. to byl turnaj v Moravském Krumlově, kde byl kádr rozdělen na dva týmu. Tým s označením B nakonec bral třetí místo, druhý celek skončil na místě pátém.

Konečné pořadí:

1. Višňové
2. Moravský Krumlov 
3. 1.SC Znojmo U12 B
4. Šanov
5. 1.SC Znojmo U12 A
6. Litobratřice

Následující den, tedy v neděli 26.1. pak proběhl další turnaj Hostim. Kádr byl opět rozdělen na dva celky a opět jeden z týmů sahal po vítězství. Nakonec z toho bylo druhé místo.

Konečné pořadí:

1. Tasovice, 
2. 1.SC Znojmo U12 A 
3. Jevišovice 
4. Vranov
5. IE Znojmo
6. 1.SC Znojmo U12 B
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies