FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Machačkalu jsme docela zaskočili, myslí si Jan Mudra

Machačkalu jsme docela zaskočili, myslí si Jan Mudra L a r a / Z n o j m o - Znojemští fotbalisté mají za sebou už první utkání na soustředění v Turecku. Ve čtvrtek porazili Machačkalu 2:1 a byl u toho i obránce Jan Mudra. Ten v rozhovoru hodnotil nejen utkání, ale také prostředí v Turecku, či návrat Patrika Hrošovského do týmu.

 
 
 

Jaké to je vyměnit zimu za jenom přece příjemnější turecké podnebí?
Samozřejmě je velmi příjemné se přesunout z mrazů do tepla. Každý den vybíháme na trénink v trenýrkách a mikině, což je super. Ve čtvrtek přestal i foukat vítr a hned bylo o poznání tepleji. Takže příjemné.

Mohl byste popsat hotel, prostředí?
Krásný hotel kousek od pláže, kde máme vše, co potřebujeme. Jinak je to samozřejmě typické letovisko, se spousty obchodů atd. Na hřiště to máme 5 minut autobusem, takže vynikající.

Asi je příjemné trénovat a hrát konečně na přírodní trávě?
Je to samozřejmě výhoda trénovat na přírodní trávě. Je to naprosto něco jiného než na umělce, nohy tak netrpí.

Jak moc ovlivnilo náladu v týmu nepříjemné zranění Romana Romana Hříbka?
Ovlivnilo hodně. Každý víme, čím si Hřibajs prošel a teď se stalo tohle. Je nám ho líto a zároveň doufáme, že se dá co nejdřív dohromady. Zatím za něj budeme bojovat na hřišti.

Přejdeme k utkání s Machačkalou. Jak byste ho zhodnotil?
V utkání s Machačkalou jsme začali dobře. Myslím, že jsme je i docela zaskočili a diktovali jsme tempo hry. Po krásné akci Anese Haurdiče jsme se dostali do vedení, a tak i skončila první půle, v níž jsme ale měli ještě několik slibných šancí, které měly skončit golem. Druhou půli se soupeř zlepšil a místy nás zatlačil. Vyvrcholilo to gólem na 1:1. O chvíli později se Miloš Reljič protáhl přes tři hráče a byl následně faulován. Toše (Todor Yonov pozn. red.) z penalty vyrovnal a vyhráli jsme.

Dá se nějak Machačkala srovnat třeba kvalitou se Salzburgem?
Řekl bych, že s těmi hráči, se kterými nastoupila proti nám, tak se zdaleka nedá srovnat se Salzburgem

V Turecku se k vám připojil už i Patrik Hrošovský, jak jste ho přivítali?
Hroša se k nám připojil ve čtvrtek v podvečer, když jsme se vrátili ze zápasu. Přivítání bylo normální, už jsme se na něj těšili. A já ho hned samozřejmě vyzpovídal, co nového v Plzni.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies