FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Hrubý, Lacko a Vašíček v ideální sestavě 19. kola!

Hrubý, Lacko a Vašíček v ideální sestavě 19. kola! Hned trio znojemských hráčů se dostalo do ideálního sestavy All Stars Media 19. kola Gambrinus ligy. Katapultoval je do ní povedený zápas proti Jablonci, který Jihomoravané rozstříleli 4:0. Nejvíce možných nominací dostal tří gólový Václav Vašíček. V sestavě ho pak doplnili jeho spoluhráči brankář Vlastimil Hrubý a Matúš Lacko.

 
 
 

Václav Vašíček byl jednoznačně hvězdou 19. kola. Jeho tři góly do sítě Jablonce nemohly zůstat v pozadí. A znojemský útočník se objevil ve všech ideálních sestavách médií, které jsou zapojeny do All Stars Media. Podruhé na jaře se dostal do hvězdného výběru brankář Vlastimil Hrubý, který získal tři nominace. O jednu více měl pak Matúš Lacko.

Dobrý výkon našeho týmu nezůstal upozaděn ani ve výběru LFA pro jedenáctku kola fanoušků na oficiálním webu Gambrinus ligy. V nominaci pro hlasování je hned několik znojemských aktérů - Vlastimil Hrubý, Jan Mudra, Matúš Lacko, Miloš Reljić, Lamine Diarrassouba, Václav Vašíček a Leoš Kalvoda. hlasovat zde.

All Stars Media 19. kola Gambrinus ligy: Hrubý (Znojmo, 3 nominace) - Varadi (Olomouc, 4), Kadeřábek (6), Brabec (6), Costa (všichni Sparta, 9) - Lacko (Znojmo, 4), Masopust (Jihlava, 6), Matějovský (7), Přikryl (oba Sparta, 6) - Harba (Jihlava, 9), Vašíček (Znojmo, 9).

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies