FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Kalvoda: Hrát pouze jeden poločas, na žádný tým v lize nestačí

Trenér Kalvoda: Hrát pouze jeden poločas, na žádný tým v lize nestačí P r a h a - Jako den a noc, tak byl se dalo srovnat hodnocení trenéra Leoše Kalvody minulý týden po Jablonci a nyní po Slavii. Pro náš tým nebyl zdaleka zápas v Edenu povedený, přesto díky zlepšenému výkonu v druhé půli sahal po bodu. Právě prospaný první poločas nás ale stal podle zkušeného kouče alespoň bod.

 
 
 

Hodnocení zápasu ze Slavii, asi nebude tak veselé jak před týdnem proti Jablonci...
Proti Slavii jsme odehráli utkání dvou rozdílných poločasů. První poločas jsme prospali, to jsme byli asi někde u Průhonic. Jak se říká, že když moravský tým hraje v Praze a přijede do Průhonic, tak už prohrává 2:0. Tak mi to v první půli připadalo. Za druhý poločas to bylo podle mých představ. Hrát jeden poločas na Slavii nestačí, to ani na žádný tým v lize. Tímto přístupem jsme si to prohráli sami. Slavia byla rychlejší, pohyblivější, důraznější.

Slavia hraje pod novým trenérem jiným útočným systémem, připravovali jste se na to?
Orientovali jsme se podle zápasu v Teplicích, který sehrála Slavia už pod novým trenérem. Věděli jsme, že mají velkou sílu po stranách a také v Pitákovi a Boudjemovi. Slavia nás v ničem nepřekvapila, hrála to, co jsme očekával. Ale my jsme neodehráli to, co jsem chtěl.

Jaké byly příčiny dvou obdržených branek?
Předcházely tomu chyby. Při prvním gólu nám možná mohl pomoci brankář, ale musím se podívat na video, z lavičky se to těžko hodnotí. Při druhé brance jsme šli do protiútoku, kde jsme na půlce zbytečně ztratili míč. Potom ještě přišlo obehrání na vápně před gólovým centrem a Pitákovi nezbývalo nic jiného, než zavěsit. Takové chyby nemůžeme dělat. Když máme jít do přečíslení, šli bychom třeba čtyři na tři, tak to pokazíme a dostaneme z toho branku.

Musím ale říct, že v závěru jsme ještě mohli srovnat. Crnkić tam měl velmi nebezpečnou střelu. Ještě tam byly i jiné náznaky. Ale jak říkám, hráli jsme pouze jeden poločas, a to by byl velký luxus, abychom si za tento výkon odvezli bod.

Hráči si také jedno uvědomí. V médiích se píše, jak Znojmo hraje výborně v Plzni, výborně proti Jablonci a už zase lítáme v oblacích. Pak padáme tvrdě na hubu. To se proti Slavii potvrdilo.

Bude chybějící bod z tohoto utkání nakonec stěžejní v konečném účtování?
Každý bod chybí. Před námi je jedno z klíčových utkání s Bohemkou. Pak máme Spartu a Brno. A právě zápasy s Bohemkou a Brnem jsou duely, ve kterých potřebujeme urvat body.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies